Cel mai aglomerat weekend de pe litoral. O femeie a fost la un pas să nască în trafic

11 iul. 2021
7066 Afișari
Cel mai aglomerat weekend de pe litoral. O femeie a fost la un pas să nască în trafic
sursa foto: litoralul pentru toti

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc în 2021 este cu siguranță acesta. Traficul până la mare este infernal, iar cozile se țin lanț. Mai mult, o femeie a fost la un pas să nască chiar în aglomerația din trafic, în stațiunea Eforie. Totuși, un echipaj de poliție a ajutat-o să ajungă în siguranță la spital.

Aglomerația de pe litoral a fost simțitor mai intensă în aceste zile, mai ales că în Constanța are loc în acest weekend festivalul Neversea. Totuși, un eveniment inedit a avut loc sâmbătă într-un ambuteiaj din Eforie, după ce femeie a fost la un pas să nască într-o mașină blocată în trafic.

Povestea femeii care era să nască în trafic

Un eveniment inedit a avut loc ieri, după ce o patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm a dus de urgență la spitalul din Constanța o femeie care era gata să nască într-un ambuteiaj din stațiunea Eforie.

Femeie deja avea dureri și pierduse mult lichid, iar soțul său a cerut ajutorul autorităților deoarece mașina sa era blocată în traficul îngreunat de turiștii de pe litoral. Totul a fost povestit pe pagina de Facebook a MAI ieri.

Evenimentul a avut loc sâmbătă dimineața, când Daniel, un polițist în cadrul stațiunii Eforie, și Vali, un jandarm din cadrul Jandarmeriei Constanța, patrulau în stațiunea Eforie.

Traficul era foarte aglomerat, povestesc autoritățile și se circula în coloană. Cei doi văzut că dintr-o mașină din spatele lor coboară un bărbat, speriat și agitat.

„-Vă rog din suflet să mă ajutați! Soția mea trebuie să nască și are dureri foarte mari. Deja a pierdut foarte mult lichid. Trebuie să ajungem cât mai repede la Constanța!

-În cazul acesta plecăm de urgență! Mergeți în spatele nostru și vă rog să vă calmați. Va fi bine, o să vedeți!”, a fost conversația celor doi.

Mașinile au plecat de urgență spre Constanța

Cele două mașini au plecat de urgență către spitalul din Constanța, medicii fiind anunțati prin stație să se pregătească de preluarea pacientei.

eforie

Cei doi agenți alături de soțul fericit că soția a ajuns la spital să nască.

„Pe drum, Daniel, care se afla în dreapta, a anunțat spitalul că vor sosi în câteva minute! Femeia trebuia preluată imediat de către cadrele medicale. Colegii noștri au mai rămâs timp de câteva minute alături de viitorul tată. Încă era puternic afectat de toată situația. -Vă mulțumesc din inima! Mi-a spus medicul acum câteva momente că, dacă mai întârziam 10 minute…. Cei doi tineri vor deveni, astăzi, părinții unui băiețel, care și-a anunțat venirea pe lume cu sunetele sirenei de poliție”, mai povestesc polițiștii, spunând că cei doi salvatori sunt în MAI din 2019.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral din 2021

Vârful sezonului estival este aproape,  iar litoralul românesc are parte de cel mai aglomerat weekend de până acum. Fericiți că n-au restricții și cazurile de coronavirus s-au împuținat în țară, românii preferă stațiunile de la Marea Neagră pentru distracție, soare și apă.

Peste 100.000 de turiști au fost atrași atât de vremea bună, cât și de prețurile care încă nu și-au atins nivelul maxim.

Mamaia se menține în topul tarifelor de pe litoral de la 220 de lei pe noapte o cameră la un hotel de două stele până la 2.000 de lei pe noapte un apartament privat cu trei camere, însă Vama Veche şi Costineşti rămân destinaţiile preferate de tineri.

Conform estimărilor, gradul de ocupare în acest weekend este de 80% în Mamaia și Eforie Nord și de 70% în sudul litoralului.

Cookies