Cei patru răniţi în accidentul aviatic de la Cluj, în continuare la terapie intensivă

de:
22 ian. 2014
1 Afișari
Cei patru răniţi în accidentul aviatic de la Cluj, în continuare la terapie intensivă

Cei patru pacienţi sunt internaţi la secţia de Terapie Intensivă 1, iar starea lor de sănătate este staţionară, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri dimineaţă, de reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. Aceştia au declarat că pacienţii au fost reevaluaţi pe toate specializările medicale, iar acolo unde a fost cazul au fost reevaluate investigaţiile imagistice.

„În prezent sunt urmăriţi şi monitorizaţi în continuare pe secţia de terapie intensivă. Vrem să transmitem sincere condoleaţne din partea colectivului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca”, a declarat Petru Şuşca, managerul unităţii medicale, într-o conferinţă de presă. Acesta a mai precizat că în prezent starea de sănătate a copilotului este mai bună.

Pe 20 ianuarie, Adrian Iovan şi Aurelia Ion, studentă în anul V la Institutul Medico-Militar, au murit, în urma tragediei aviatice de la Cluj. În avion se aflau patru medici, studenta la medicină, pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu. 

Vezi aici: FILMUL accidentului aviatic, aşa cum a fost trăit de medicul Radu Zamfir

Cookies