Cei mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun în Parcul Obor. Primăria Sectorului 2: „Ornăm toată Galeria de Artă de la parte și o dedicăm copiilor”

29 nov. 2022
1408 Afișari
Cei mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun în Parcul Obor. Primăria Sectorului 2: „Ornăm toată Galeria de Artă de la parte și o dedicăm copiilor”
Cei mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun în Parcul Obor. Primăria Sectorului 2: „Ornăm toată Galeria de Artă de la parte și o dedicăm tot copiilor”

Primăria Sectorului 2 a anunțat când și unde vor fi organizate evenimentele cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu toate că nu va exista un târg, copiii din Sectorul 2 vor avea parte de alte activități de care să se bucure și îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun în Parcul Obor.

Cei mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun în Parcul Obor

La solicitarea publicației B365.ro, Primăria Sectorului 2 a anunțat care sunt evenimentele ce urmează să fie pregătite pentru bucureșteni în perioada sărbătorilor de iarnă.

Administrația publică a anunțat că începând, cu data de 6 decembrie 2022 va începe „Festivalul Magia Crăciunului”, eveniment dedicat tuturor copiilor din Sectorul 2. Acesta va fi realizat prin intermediul Centrul Cultural Mihai Eminescu.

Festivalul se deschide de Sfântul Nicolae și se derulează pe tot parcursul lunii decembrie, a declarat Primăria Sectorului 2, pentru B365.ro.

Pe lângă asta, în zona Parcului Obor va fi realizat un loc unde cei mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun

Atât parcul, cât și aleile din proximitatea Primăriei vor fi ornate cu figurine, reni și aranjamente tipice de Crăciun.

Primăria va fi și ea deschisă copiilor

Pe lângă Parcul Obor, și clădirea Primăriei va fi deschisă celor mici. Galeria de artă aflată la parte va fi ornată festiv, inclusiv cu un brad de 6 metri. Clădirea administrație va fi deschisă pe tot parcursul lunii decembrie.

Aici Moș Crăciun îi va aștepta, va vorbi cu ei și le va oferi cadouri. Vrem să transformăm Galeria de Artă în casa lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea susține concerte de colinde, piese de teatru, spectacole de balet, expoziții de pictură.

Evident, Moșul le va scoate din sac și cadouri (în principal dulciuri). Toți elevii din școlile din Sectorul 2 sunt invitați, precum și cei 3.000 de copii înscriși în programele de la Centrul Pantelimon 301. În plus, intenționăm să-i aducem și pe copiii din sistemul DGASPC, a mai transmis PS2 pentru B365.ro

În jurul clădirii vor exista și câteva food truck-uri și chiar și un patinoar. Acesta va avea 500 de mp, iar accesul celor mici va fi gratuit. Singurul cost va fi cel al închirierii patinelor.

Programul de funcționare nu a fost încă stabilit de administrație, însă ne-au transmis că va fi deschis cel puțin 8 ore pe zi. Varianta finală a programului va fi realizată după câteva zile de funcționare, în funcție de fluxul copiilor.

Cookies