Cei mai frumoşi câini vor fi premiaţi, sâmbătă, în parcul Lacul Tei

de:
24 sept. 2012
1 Afișari
Cei mai frumoşi câini vor fi premiaţi, sâmbătă, în parcul Lacul Tei

Cel mai frumos maidanez, cel mai elegant îmbrăcat şi coafat sau cel mai înţelept – sunt doar o parte dintre probele la care vor participa căţeii înscrişi în concursul „Frumuseţea prietenului meu patruped”, organizat de Primăria Sectorului 2, sâmbătă, 29 septembrie, începând cu ora 11.00, în parcul Tei, la locul destinat căţeilor.

La cea de-a opta ediţie a acestei întreceri, renumită printre locuitorii Sectorului 2, stăpânii patrupezilor vor putea câştiga cantităţi substanţiale de hrană pentru animale şi alte cadouri specifice animalelor de companie, informează Primăria Sectorului 2.

Persoanele interesate pot suna pentru înscrieri la telefoanele: 021.255.22.17 sau 021.255.22.07.

Concurs canin, la care sunt invitaţi să participe proprietarii de câini comunitari din Sectorul 2, se va desfăşura pe următoarele secţiuni:

– „Cel mai tânăr proprietar”;

– „Cel mai mic căţel” (talie);

– „Înţeleptul”;

– „Vreau să fiu vedetă!”

De asemenea, în cadrul concursului canin, vor mai avea loc demonstraţii de dresaj, de coafură şi parada modei, la care vor fi invitaţi să participe cât mai mulţi posesori de animale.

Juriul va fi format din primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, actorii Cristina Deleanu, Eugen Cristea, profesorul univ. Mihai Voiculescu precum şi un reprezentant al Fundaţiei Vier Photen, Kuki Bărbuceanu.

Pentru fiecare câştigător al secţiunilor menţionate, Primăria Sectorului 2 va pregăti diplome de participare şi cadouri substanţiale, necesare pentru îngrijirea animalului şi pentru a veni în sprijinul celor care au posibilităţi mai reduse de a le oferi suportul material de care au nevoie patrupezii.

Cookies