Cei mai drăguți vecini de bloc din oraș sunt în Bucureștii Noi. Dimineață, toate cutiile poștale de la scară erau pline de ciocolățele-mărțișor. „O primăvară dulce tuturor!”

01 mart. 2024
21626 afișări
Cei mai drăguți vecini de bloc din oraș sunt în Bucureștii Noi. Dimineață, toate cutiile poștale de la scară erau pline de ciocolățele-mărțișor.
Cei mai drăguți vecini de bloc din oraș sunt în Bucureștii Noi. Dimineață, toate cutiile poștale de la scară erau pline de ciocolățele-mărțișor. -„O primăvară dulce tuturor!". Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi/ Lavinia Georgiana

Astăzi este 1 Martie și se celebrează Mărțișorul, simbol al venirii primăverii. Conform tradiției, bărbații le oferă mărțișoare femeilor importante din viața lor, în semn de admirație și respect.

Însă, tradițiile s-au mai schimbat, iar acum nu doar bărbații oferă mărțișoare femeilor, ci și femeile își mai oferă aceste talismane ale norocului una alteia.

Pe o scară din Bucureștii Noi, un cuplu de vecini s-a gândit să îi surprindă pe locatari și le-au băgat ciocolățele cu mesaje frumoase în cutiile poștale din holul clădirii. Oamenii au fost impresionați și le-au mulțumit pentru gestul frumos.

„Un mod frumos de a începe cu un zâmbet primăvara”

Vecinii de la apartamentul 137 sunt, probabil, cei mai simpatici locatari din Bucureștii Noi. Dis-de-dimineață, s-au gândit să le facă o surpriză persoanelor care locuiesc în același bloc cu ei și au cumpărat mai multe ciocolățele Merci, pe care le-au transformat în mărțișoare.

Alături de ciocolățele, pe mărțișoare era scris următorul mesaj: „O primăvară dulce! Cu drag, vecinii de la 137”.

Ulterior, au pus câte un mărțișor în fiecare cutie poștală de pe scara blocului.

O bucureșteancă a văzut surpriza și a fost atât de impresionată, încât a fotografiat mărțișorul respectiv și a publicat imaginea în grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, mulțumindu-le în mod public vecinilor respectivi:

Un mod frumos de a începe cu un zâmbet primăvara!
Mulțumesc vecinilor!
Mărțișoare în cutii poștale
Mărțișoare în cutii poștale. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi/ Lavinia Georgiana

O parte dintre vecinii deja apucaseră să își ia cadourile de 1 Martie.🙂

Astfel, bucureștenii din blocul respectiv și-au început primăvară într-un mod foarte plăcut. De aceeași părere au fost și câțiva internauți care au văzut postarea și au lăudat atitudinea vecinilor.

Câteva dintre reacții:

  • „Ce tare!” (M. S. N. R.)
  • „Vaai! Ce gest frumos!” (L. M. N.)
  • „Ce frumos!” (J. B.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies