Cei mai buni piloți de drift din România se întrec week-end-ul viitor la Bucureşti

de:
27 mai 2015
3 Afișari
Cei mai buni piloți de drift din România se întrec week-end-ul viitor la Bucureşti

Unul dintre cele mai spectaculoase momente de la evenimentul ajuns la a patra ediție va fi oferit de tandemul ‘tată-fiu’, Augustin Jumuga și Iulian Jumuga, primul la volanul unui cap de tir, iar al doilea al unei mașini de drift, ajutați de cel mai tânăr pilot al Romanian Drift Community, Alin Grădinaru (16 ani), locul 8 la ultimul Grand Prix organizat la București, dar care în cadrul demonstrației va conduce o motocicletă.

Marius Mitrache, Gabi Imre, Ilarion Grigorici, Răzvan Tică, Iulian Jumuga, Cătălin Trifan, Augustin Jumuga și Alin Grădinaru vor face demonstrații în fiecare dintre cele două zile, urmând să se întreacă în tandem de două, trei și șase mașini pe circuitul amenajat la Romexpo, potrivit unui comunicat remis Agerpres de organizatorii ATBS 2015.

”Am decis să le oferim și o surpriză spectatorilor prezenți la eveniment, astfel că aceștia vor putea beneficia și de sesiuni de taxi drift, urmând să simtă adrenalina oferită de o mașină de drift chiar din dreapta șoferului. Show-ul de drift va putea fi urmărit în direct și pe rodrift.ro”, a declarat managerul Romanian Drift Community, Răzvan Mateescu.

Tot în cadrul ATBS 2015 va avea loc și o expoziție de Tuning Auto, acolo unde vor exista următoarele categorii de jurizare: Best Exterior, Best Custom Exterior, Best Rims, Best Stance, Best Paint, Best Engine, Best Interior, Best Autohton, Best Clasic, Best OEM Plus, Best Car of the Show.

Auto Total Business Show 2015 va avea loc în perioada 6-7 iunie la Romexpo. Accesul publicului se face între orele 10,00 și 18,00, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.

Cookies