Ceasul de mână purtat de Nicolae Ceaușescu este scos la licitație în București, la finalul lunii iunie. Artmark anunță care este prețul de pornire

11 iun. 2024
8046 afișări
Ceasul de mână purtat de Nicolae Ceaușescu este scos la licitație în București, la finalul lunii iunie. Artmark anunță care este prețul de pornire
Ceasul de mână purtat de Nicolae Ceaușescu este scos la licitație în București, la finalul lunii iunie. Artmark anunță care este prețul de pornire | Sursă foto: Arhivă Agerpres/Artmark

Aproape de finalul acestei luni, Artmark va organiza o nouă licitație unde va fi prezentat spre vânzare ceasul care a aparținut lui Nicolae Ceaușescu. Pe lângă această piesă, participanții vor putea licita și pentru alte ceasuri speciale.

Ceasul lui Nicolae Ceaușescu este scos la licitație de Artmak

În cadrul licitației de Ceasuri și Accesorii de Colecție a Casei A10 by Artmark, bucureștenii, și nu numai, vor putea să depună ofertele lor pentru un total de 112 ceasuri inedite. Printre acestea, se numără și un ceas de mână bărbătesc care a aparținut dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Mai precis, este vorba despre un Poljot rusesc de mână, model Vimpel Luxury Ultra Slim.

Obiectul de colecție vine însoțit și de un certificat de autenticitate ce a fost emis în anul 1990 de către Administrația Patriomoniului Protocolului de Stat R.A (RAPPS). Cei interesați să obțină ceasul de mână trebuie să știe că prețul de pornire al licitației de:

  • 500 de euro. 
Ceasul care a aparținut președintelui Nicolae Ceaușescu, scos la licitație de Artmark
Ceasul care a aparținut președintelui Nicolae Ceaușescu, scos la licitație de Artmark | Sursă foto: Site Artmark
Certificatul de autenticitate al ceasului
Certificatul de autenticitate al ceasului | Sursă foto: Site Artmark

Licitația se va desfășura în data de 25 iunie 2024, atât online, cât și fizic la Galeriile Artmark, de la ora 19:00.

Alte obiecte ce vor fi scoase la licitație

Printre obiectele ce vor fi scoase la licitație de Artmark la finalul acestei luni, se numără și alte comori vechi și rare, precum:

  • Un ceas de de mână bărbătesc Universal Geneve Aero Compax. Prețul de pornire pentru acesta este de 6.500 de euro.
  • Un ceas Rolex Daytona, din aur roz, bărbătesc, care vine însoțit de cutia originală și card de garanție. Prețul de pornire pentru acesta este de 32.000 de euro.

Persoanele care nu doresc să participe la această licitație, însă doresc să vadă piesele respective, le pot admira în cadrul unei expoziții dedicate evenimentului. Aceasta a fost deja deschisă și se află la Palatul Cesianu-Racoviță.

Persoanele interesate pot merge să vad piesele de luni până duminică, între orele 10:00 – 20:00. Intrarea este gratuită.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies