Ceartă rezolvată cu săbii şi pistoale, azi noapte, în Bucureşti

de:
08 sept. 2012
0 afișări
Ceartă rezolvată cu săbii şi pistoale, azi noapte, în Bucureşti

Un tânăr i-a reporoşat vecinei sale că işi lasă copilul nesupravegheat şi acesta aruncă în oameni cu cutiile de suc. Discuţia a degenerat şi, la un moment dat, femeia şi-a sunat iubitul. În câteva minute, acesta a venit înarmat cu o sabie, un pistol şi o bâtă telescopică, gata să îşi apere iubita.

Tânărul care a declanşat cearta a ajuns la Spitalul Floreasca cu răni superficiale în zona pieptului. Potrivit martorilor, agresorul a tras şi un foc de armă înainte de a pleca, tocmai pentru a demonstra tuturor că nu este de glumit cu el. După câteva zeci de minute el a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, la secţia 16 poliţie. Bărbatul poate fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor, scrie realitatea.net.

În urmă cu două luni, poliţiştii i-au suspendat agresorului permisul de port armă. El este cercetat în acest moment pentru folosirea fără drept a unei arme de foc neletală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dar, în funcţie de cursul anchetei, bărbatul poate fi cercetat şi pentru tentativă de omor.

Cookies