ARHIVA B365

CEARTĂ în direct, la Realitatea TV. Laura Chiriac şi Denise Rifai, nervi şi replici dure VIDEO

În momentul în care a fost întrebată cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă, având în vedere că are gusturi fine, Chiriac a răbufnit, deranjată de întrebare, relatează cancan.ro

Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi. ?”, a întrebat moderatoarea.

Sunt purtător de cuvânt al ALDE”, a spus Laura. „Care vă este remuneraţia”, a întrebat Denise Rifai. „Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am..(se cam bâlbâia, era agitată-n.r.) care…nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni”.

„Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. (…) Sunteti o femeie căreia ii plac poşetele, pantofii, ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine şi scumpe”, a întrebat Rifai, iar Chiriac devenea din ce în ce mai agitată. Până la urmă, a spus că se va descurca cu aceşti bani.

Moderatoarea a trecut la un alt capitol, şi anume transportul şcolarilor din Sectorul 1.

„Cum vor fi duşi copiii cu autobuzul de la şcoală acasă„, a fost întrebată Chiriac. „E ca şi cum aţi întreba de un pahar de apă cu apă”, a spus candidatul ALDE.

Cele două au început să vorbească una peste alta. „Cu autobuzul”, a replicat Chiriac, însă Rifai n-a slăbit-o.

„Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât strada. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee„, a întrebat jurnalista, vizibil enervată, iar spiritele au început să se încingă.

„Liniştiţi-vă, calmaţi-vă. Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea”, i-a cerut Laura Chiriac lui Denise Rifai. „Aveţi copii”, a întrebat candidata ALDE.

Ambele s-au enervat şi mai mult, iar replicile au fost savuroase. „Da dumneavostră aveţi copii”, a întrebat Rifai. „Am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”. „Şi eu am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”, au spus ele. La scurt timp, Chiriac a ridicat tonul. „Doamnă, nu trebuie să pătrundă autobuzul pe aleea dintre blocuri”. „Nu trebuie să vă enervaţi. Calmaţi-vă. Da de ce v-aţi enervat aşa. „Dumneavoastră să vă liniştiţi”, a replicat Laura Chiriac.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button