Fiul fostului ministru Sorina Plăcintă, aflat sub influenţa etnobotanicelor, a călcat un om cu maşina

de:
07 dec. 2010
0 afișări
Fiul fostului ministru Sorina Plăcintă, aflat sub influenţa etnobotanicelor, a călcat un om cu maşina

Tânărul nu a mai ţinut cont de nimic. A început să îşi lovească prietena în plină stradă şi i-a vandalizat maşina. Este vorba de fiul fostului ministru Sorina Plăcintă, Răzvan. Un trecător a încercat să o scape pe fată din mâinile tânărului, însă acesta a fost de neoprit. Mai mult, salvatorul a devenit victimă, transmite REALITATEA.NET.

„A încercat un băiat să îi despartă, un om în vârstă şi el s-a enervat, s-a suit la volan şi a început să facă piruete cu maşina pe aici, să se învârte cu maşina şi a dat peste om. A încercat să îl calce de câteva ori, omul s-a ferit, s-a împiedicat de şina de tramvai şi s-a urcat cu maşina peste el”, a declarat un martor.

Victima a fost salvată, la rândul ei, de un alt trecător, care a tras câteva focuri de armă pentru a-l scăpa. Bărbatul, călcat de maşină, s-a ales cu un picior rupt şi a fost operat luni spre marţi noaptea.

Martorii spun că agresorul consumase produse etnobotanice. De altfel incidentul s-a petrecut în faţa unui magazin care vinde astfel de marfă.

Răzvan Plăcintă a fugit de la locul faptei, dar acum se află internat la Spitalul Universitar, cu două plăgi superficiale. El a fost împuşcat cu bile de cauciuc de trecătorul care a încercat să îl oprească.

Sorina Plăcintă, fost ministru PDL, a declarat la Realitatea TV că fiul său este „major, responsabil, iar justiţia îşi va urma cursul”.

Cookies