BAZAR

Ceaiuri care te vindeca şi îţi poartă noroc, în funcţie de zodie (P)

Există numeroase plante care, pregătite sub formă de ceai, pot fi de ajutor în vederea îmbunatăţirii stării de sănătate şi pentru a aduce noroc consumatorilor. Astrologia este o ştiinţă aflată într-o strânsă şi puternică legătură cu plantele, fiecare planetă având sub dominaţia să anumite plante care îşi intensifică puterea în cazul nativilor unei anumite zodii.

Ceaiuri medicinale şi norocoase pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru zodia Berbec sunt potrivite numeroase plante din care se pot prepara diverse sortimente de ceai cu efecte benefice. Printre acestea, păpădia este un tonifiant general, astringent şi antiinflamator, dar şi reglator al tensiunii. În ceea ce priveşte plantele care aduc noroc, nativii le pot alege pe cele picante, precum rubarbă, anasonul, hreanul, trandafirii roşii etc.

Taur

Variantele optime de ceaiuri medicinale pentru zodia taur includ gălbenelele, această plantă sporindu-le nativilor capacitatea de apărare a organismului şi acţionând în cazul afecţiunilor biliare şi gastrice, care sunt caracteristice acestei zodii. De asemenea, cură de grâu face minuni pentru sănătatea taurilor, iar curele cu fân cosit sunt optime pentru vindecarea artrozelor, spondilozelor şi reumatismului. Pentru obţinerea norocului, taurii pot să consume ceaiuri de salvie şi lavanda.

Gemeni

Gemenii sunt sub dominaţia planetei Mercur, iar potrivit FabricaDeCeai, plantele cele mai eficiente pentru reprezentanţii acestei zodii sunt afinele şi mărarul. Hreanul îmbunătăţeşte funcţionarea aparatului circulator al nativilor, iar mărarul, consumat sub formă de ceai de seminţe, acţionează împotriva insomniei. Pentru noroc este recomandat ceaiul de fenicul

Rac

Racul se va împăca foarte bine cu muşeţelul, plantă protectoare şi vindecătoare a acestora, care îi va proteja împotriva îmbolnăvirii. Ceaiurile de mentă şi trandafiri albi atrag norocul acestor nativi.

Leu

Pentru leu, planta vindecătoare este sunătoarea, una cât se poate de comună, dar cu proprietăţi nebănuite. Această plantă le asigura leilor puterea necesară şi înlătura pericolului de a cădea pradă depresiilor. Importante pentru norocul leilor sun muşeţelul şi gălbenelele.

Fecioară

Pentru nativii acestei zodii, planta cea mai potrivită este cicoarea, frumos şi puternic mirositoare, apărându-i de problemele de sănătate la care sunt predispuşi. Pentru norocul nativilor, este recomandat pătrunjelul.

Balanţa

Pentru balanţe, cea mai protectoare plantă medicinală este coadă şoricelului, care îi ajută să îşi regăsească armonia şi echilibrul organismului. Mentă şi anghinarea le poartă noroc.

Scorpion

Scorpionii pot apela cu succes la coada racului, o plantă folosită în tratarea afecţiunilor genitale, a răcelilor şi infecţiilor. De asemenea, cicoarea este benefică scorpionilor în cazuri de intoxicaţii alimentare. Între plantele norocoase pentru nativi se număra Aloe Vera şi caprifoiul.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător pot apela cu succes la urzică, o plantă ce îi ajută să facă faţa problemelor de circulaţie arterială, de ficat şi vezica biliară, precum şi problemelor de pancreas la care sunt supuşi. Păpădia, salvia, trandafirul roşu, bujorul, anasonul, mentă, sunt plante norocoase pentru nativi.

Capricorn

Planta benefică pentru nativii din capricorn este tătăneasa, cu importante proprietăţi calmante, cicatrizante şi emoliente. Această plantă, împreună cu cimbrişorul, se pot folosi de către nativii Capricorn pentru fortificarea organismului. Iasomia poartă noroc nativilor.

Vărsător

Împreună cu păpădia şi valeriană, melisa poate face minuni asupra organismului vărsătorilor şi excitabilităţii nervoase, aceste plante fiind sedative, calmante şi antispastice. Muşeţelul şi scorţişoară se număra printre plantele norocoase pentru zodie.

Peşti

Peştii pot folosi cu încredere pătlagina pentru tuse şi dureri de picioare, dar şi macul roşu care îi va ajuta să scape de insomnii. Pentru noroc li se recomandă anasonul, liliacul, macul, iasomia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button