ARHIVA B365

Ceai sau supă caldă, gratis din partea lui Oprescu

Sorin Oprescu a cerut operatorilor de salubrizare sa pregateasca utilajele de deszapezire, sa-si asigure necesarul de material antiderapant, sa pregateasca traseele de actiune si, impreuna cu RATB, sa asigure, in caz de necesitate, curatarea si degajarea statiilor RATB, precum si un numar suficient de

masini si tramvaie. “Deosebita in aceasta perioada la intrarile in oras si arterele unde exista complexe comerciale. Va rog sa interveniti imediat, in aceasta noapte, daca avem vreo scadere brusca de temperatura, pentru ca dimineata cetatenii sa nu intampine nicio problema”, a declarat edilul Capitalei. Totodata, Sorin Oprescu a cerut sa se puna accent pe curatarea rigolelor si a gurilor de canal, iar in ceea ce priveste intersectiile din Capitala, a solicitat Administratiei Strazilor sa acorde atentia necesara tuturor stopurile, pentru ca acestea sa functioneze in conditii normale. Pentru buna functionare a traficului rutier, edilul-sef a cerut Politiei Locale marirea numarului de agenti rutieri, care sa monitorizeze zonele cu trafic intens din Capitala pana dupa sarbatori.

Totodata, Primarul General s-a asigurat ca programul de adapostire a oamenilor strazii este functional. Astfel, incepand din aceasta seara la adapostul din Soseaua Berceni, nr. 12, oamenii strazii pot primi ingrijiri si mancare calda. Mai mult, bucurestenii pot beneficia de ceai sau supa calda, in cantinele aflate in subordinea Primariei Capitalei din urmatoarele locatii:

– Sfantul Constantin, nr. 8, sector 1;

– Calea Grivitei, nr. 216, sector 1;

– Agricultori, nr. 44, sector 2;

– Bdul Dacia, nr. 196, sector 2;

– Calea Ferentari, nr. 91, sector 5;

– Sediul DGASMB, str. Academiei, nr. 3 – 5.

Pentru orice sesizare, privind oamenii fara adapost, cetatenii Bucurestiului sunt rugati sa sune la nr. de telefon gratuit 0800.821.218.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button