CEAHLĂUL VS. STEAUA, azi, MIERCURI, 18 MARTIE 2015, ÎN LIGA 1. LIVETEXT, LIVE LA TV, SCOR FINAL: 0-1

de:
18 mart. 2015
0 Afișari
CEAHLĂUL VS. STEAUA, azi, MIERCURI, 18 MARTIE 2015, ÎN LIGA 1. LIVETEXT, LIVE LA TV, SCOR FINAL: 0-1

Min 91: Markovic vede cartonas rosu dupa ce primeste al doilea galben, in urma unui hent. Spiritele se incing pe teren.

Min 59: Popadiuc il impiedica pe Arlauskis sa degajeze si vede galben insa lituanianul are o iesire exagerata, tipand la arbitru si la Popadiuc

Min 43: Balint trage din lovitura libera de la 20 de metri, putin peste poarta.

Min 30: Varela vede galben dupa ce s-a luat la cearta cu un adversar la mijlocul terenului. Markovic vede si el galben la aceeasi faza.

Min 16: GOOOOOOOOOL STEAUA!!! Rusescu inscrie in zapada de la Piatra Neamt dupa un sut de la 16 metri.

Min 1: Meciul a inceput cu intarziere, la 19:48.

Ora 19:30 – Meciul CEAHLĂUL – STEAUA se amână cu 15 minute din cauza ninsorii.

Echipele de start:

Ceahlăul: Calancea – Markovici, Buden, Al. Ichim, Slavickas – Gheorghiu, Sobrau, Reis Kneif – Popadiuc, V. Balint, A. Ştefănescu

Rezerve: Jovici, Gorea, Cîrjan, Achim, Nagy, Chitoşcă, Chirieletti

Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu

Rezerve: Niţă – Filip, Iancu, Stanciu, Toşca, Neagu, Ţucudean.

CEAHLĂUL – STEAUA, azi, MIERCURI, 18 MARTIE 2015, ÎN LIGA 1, SCOR LIVE, LIVE LA TV: 

Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru a menține diferența de 7 puncte față de locul 2, ocupat de ASA Tg. Mureș. Gazdele sunt într-o situație critică, locul 16, cu 16 puncte, informează dolcesport.ro.

De acest meci este posibil sa depinda si soarta lui Galca. Desi presedintele Valeriu Argaseala a dat asigurari ca postul de antrenor nu este in pericol, in cazul unui esec, sunt sanse mari ca Gigi Becali sa ia masura demiterii lui Galca.

CEAHLĂUL – STEAUA, azi, MIERCURI, 18 MARTIE 2015, ÎN LIGA 1, SCOR LIVE, LIVE LA TV: 

Miercuri 18 martie 2015, începând cu ora 19.30, pe stadionul „Ceahlăul” din municipiul Piatra-Neamţ se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ – F.C.S.B. (Steaua Bucureşti), măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de aproximativ 100 de jandarmi, 30 de poliţişti şi 50 de stewarzi.

Accesul în stadion a publicului se va face pe bază de bilete şi abonamente începând cu ora 18.00.

Forţele de ordine vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestei competiţii sportive, atât în arena sportivă, cât şi în imediata apropiere a stadionului.

În incinta arenei sportive, spectatorii sunt obligaţi să respecte ordinea, siguranţa şi regulile stabilite de organizator.

CEAHLĂUL – STEAUA, azi, MIERCURI, 18 MARTIE 2015, ÎN LIGA 1, SCOR LIVE, LIVE LA TV: 

Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de natură penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivă.

Spectatorii nu au voie sa introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceasta competiţie sportiva. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea si în incinta arenei sportive.

CEAHLĂUL – STEAUA, azi, MIERCURI, 18 MARTIE 2015, ÎN LIGA 1, SCOR LIVE, LIVE LA TV

Cookies