Cea mai mare teamă a lui Ciucu la West Side Hallo Fest: „Am stat cu ochii pe contorul care număra participanții”. Peste 80.000 de oameni s-au distrat pe Lacul Morii

30 oct. 2023
15483 Afișari
Cea mai mare teamă a lui Ciucu la West Side Hallo Fest:
Cea mai mare teamă a lui Ciucu la West Side Hallo Fest: "Am stat cu ochii pe contorul care număra participanții". Peste 80.000 de oameni s-au distrat pe Lacul Morii. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

West Side Hallo Fest s-a încheiat, iar Ciprian Ciucu spune care a fost cea mai mare teamă a lui și a echipei: „Am stat cu inima cât un purice cu ochii pe contor (cameră cu un soft care număra participanții) și eram pregătiți să oprim accesul dacă insula devenea neîncăpătoare”. În total, peste 80.000 de oameni s-au distrat pe Lacul Morii.

Primarul Sectorului 6 recunoaște că nu s-a așteptat la asemenea succes.

Cea mai mare teamă a lui Ciucu la West Side Hallo Fest

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

În cele trei zile de eveniment, dimineața și la prânz s-au organizat ateliere cu dovleci, iar pe seară, la distracție și voie bună, erau așteptați tinerii. Organizatorii așteptau, în total, în jur de 15.000 – 20.000 de participanți. În realitate, pe parcursul celor trei zile, au fost peste 80.000 de participanți.

Ciucu, despre cea mai mare teamă a lui la West Side Hallo Fest:

Am stat cu inima cât un purice cu ochii pe contorul (cameră cu un soft care număra participanții) și eram pregătiți să oprim accesul dacă insula devenea neîncăpătoare.

De la bun început, PS6 a anunțat că Insula Îngerilor, acolo unde a fost scena, are o capacitate de 10.000 de persoane. Dacă ar fi fost atinsă capacitatea maximă, accesul ar fi trebuit să fie limitat, temporar.

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Foarte mulți participanți, mai ales cei care ajungeau până în ora 19:00, au fost încântați de organizare și de atmosferă. Au fost și vizitatori care au fost nemulțumiți de organizare, însă ei nu știau că erau de 4 sau 5 ori mai mulți decât au prefigurat organizatorii.

Presiunea pe organizatori, pe colegii mei, pe vendori, pe forțele de ordine și pe firma de pază, a fost mare, spune primarul Sectorului 6.

La Hallo Fest au venit bucureșteni și nu numai

Până la urmă totul a fost bine, atmosfera a fost fabuloasă, participanții au fost la înălțime iar costumele lor au crescut imens calitatea festivalului. A fost fain, am petrecut timp de calitate la noi în Sectorul 6 și am atras (fără să ne propunem) participanții din tot orașul și nu doar din București, transmite Ciprian Ciucu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Bugetul evenimentului

West Side Hallo Fest a avut un buget sub 100.000 de euro. Ciucu spune că este:

„Probabil, cel mai eficient festival din România”.

Primarul mai spune că a văzut evenimente organizate de alte primării cu buget de 50.000 de euro, însă pentru 100 ori 500 de persoane.

Rezultatul? Am făcut cu sub 100.000 de euro (peste banii de la vendori) un festival cu peste 80.000 de participanți. Probabil, cel mai eficient festival din România! Am văzut și evenimente organizate de alte primarii cu 50.000 de euro pentru 100 sau 500 de persoane. Am scris despre unele pe vremea când eram consilier general.

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Cu această ocazie, Ciucu spune că atât el, cât și echipa, au învățat foarte multe:

Și despre potențialul pe care îl au evenimentele bine pregătite, dar și despre cum să ne organizăm mai bine pentru viitor!

Le mulțumesc mult colegilor mei, oamenilor are au făcut aceste momente posibile! Deci, se poate!, a conchis primarul Sectorului 6.

Cookies