Cea mai mare sala de sport cu acces GRATUIT din Capitală, inaugurată vineri

de:
24 mai 2014
0 Afișari
Cea mai mare sala de sport cu acces GRATUIT din Capitală, inaugurată vineri

Construită în timp record, fiind cea mai mare din Capitala, cu acces gratuit și beneficiind de dotări moderne, la standarde europene, sala oferă tuturor copiilor cu varsta de pană la 18 ani posibilitatea de a practica sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masă.

De asemenea, au fost amenajate zone destinate fitnessului și efectuării exercițiilor de gimnastică, dar și 4 vestiare și 4 grupuri sanitare dotate cu dușuri.

Cu un regim de înălțime de P+1 și o suprafață totală de 1.200 mp, sala mai beneficiază de sistem de supraveghere video, pentru siguranța micuților, instalație de aer condiționat, dar și de sistem Wireless cu acces la Internet.

„Dorim să oferim copiilor noștri cele mai bune condiții pentru a se dezvolta armonios și a crește sănătoși și frumoși. La fel ca toate amenajările realizate în Orășelul Copiilor, și aceasta le aparține în totalitate și sunt convins că va deveni un loc pe care îl vor frecventa cu interes pe tot parcursul anului, atat în sezonul de vară, cat și iarna. Sunt mulțumit că am reușit să le oferim o astfel de locație, în care să poată să-și petreacă în mod constructiv timpul liber, practicând sport pentru sănătatea lor, stimulandu-și spiritul competițional, dorința de reușită și fair – play-ul”, a declarat primarul Sectorului 4.

Cookies