ARHIVA B365

Cea mai mare reţea de cartier din Capitală va furniza şi servicii mobile

„În acest moment suntem în discuţii cu doi dintre cei trei furnizori de comunicaţii mobile care au acceptat în urma licitaţiei ANCOM de acum doi ani să găzduiască operatori mobli virtuali (MNVO). În luna iulie a acestui an o sa alegem operatorul cu care vom colabora, iar dacă toţi paşi sunt parcurşi conform planului nostru de dezvoltare, până la finalul anului MitNET va furniza clienţilor săi şi servicii de comunicaţii mobile”, a declarat pentru economica.net, Adrian Râpă, Chief Technology Officer al companiei Millenium IT.

Potrivit acestuia, prin pasul pe care MitNET îl va face în an, operatorul va oferi pachete îmbunăţite cu serviciile de de comunicaţii mobile. „Ne dorim să putem furniza clienţilor noştri pachete complexe care să cuprindă atât servicii de comunicaţii fixe cât şi servicii de comunicaţii mobile, o etapa firească în dezvoltarea noastră ca şi operator care oferă servicii la preţuri competitive”, a mai spus Râpă.

Compania încă nu a stabilit modelul de business pe care îl va adopta pentru serviciile de comunicaţii mobile.

„Serviciile pe bază de cartelă prepay sunt lipsite de riscuri pentru că utilizatorul plăteşte fix cât consumă, iar modelul care este totuşi puţin riscant, dar care ne oferă posibilităţi mai mari de creştere a profitului şi a dezvoltării business-ului este reprezentat de serviciile pe bază de abonament”, a mai spus CTO-ul MitNET.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button