ARHIVA B365

Eroare comisă de un magazin online din România:A afișat prețul greșit și ar putea pierde 100.000 lei

Magazinul online a a anunţat că incidentul prin care a fost afişat un preţ atât de mic pentru un televizor a apărut în urma unei erori de sistem, iar toţi cei care au comandat modelul respectiv la un preţ cu 2.400 lei mai mic în comparaţie cu preţul standard au primit un e-mail din partea magazinul în care se motiva eroarea. Totuşi, un număr de 25 cumpărători, care îşi comandaseră mai multe televizoare, s-au constituit ca parte vătămată şi au înaintat o cerere către Judecătoria Sector 3 prin intermediul Casei de Avocatură Călin şi Asociaţii, iar în data de 30 aprilie 2014 judecătoria a dat câştig de cauză reclamanţilor.

“Obligă pârâta să predea reclamanţilor numai câte un televizor marca Toshiba tipul LED40 Toshiba 40RL 938 Full HD. Respinge cererea, în ce priveşte restul televizoarelor, ca neîntemeiată. Obligă pârâta să plătească reclamanţilor 1770,75 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 30.04.2014” se arată în sentinţa Judecătoriei Sectorului 3, citată de economica.net.

Tiberiu Pop, CEO al Corsar Online, compania care administrează magazinul online cel.ro, ne-a declarat nu s-a primit decizia nici până în ziua de azi, iar potrivit acestuia, sentinţa ar încălca cinci legi aflate în vigoare.

Compania a atacat decizia judecătoriei Sector 3. Prejudiciul suferit de companie s-ar ridica la suma de 100.000 de lei dacă şi instanţele superioare vor da în final câştig de cauză reclamanţilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button