Cea mai mare chirie pentru un apartament din Bucureşti: 12.000 de euro pe lună

de:
05 iun. 2012
1 Afișari
Cea mai mare chirie pentru un apartament din Bucureşti: 12.000 de euro pe lună

Închirierile au înregistrat o creştere de 100% faţă de acelaşi interval al anului 2011.

„Beneficiarii reşedinţelor au fost ambasadori, înalţi diplomaţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de bănci şi companii multinaţionale, aceştia optând pentru penthouse-uri cu 3-4 dormitoare, situate în zona de nord a capitalei. Bugetele pentru închirierea unor astfel de proprietăţi de top încep de la 4.000 de euro lunar şi pot ajunge până la 10.000-12.000 de euro în cazul apartamentelor tip penthouse şi până la 20.000 de euro pentru vile”, se arată într-un comunicat al DTZ Echinox.

„Pentru relocarea unui ambasador am lucrat un an şi opt luni. Reşedinţa se afla de peste 30 ani într-o vilă, iar relocarea într-un penthouse a necesitat îndelungi discuţii, multiple comisii oficiale, modificări ale aspectelor de securitate şi ale specificaţiilor tehnice. Penthouse-ul pe care l-au ales are 450 mp utili şi 400 mp de terase”, a declarat Raluca Plaviţă, senior residential consultant, DTZ Echinox.

DTZ Echinox a oferit servicii de relocări, renegocieri, consultanţă şi administrare pe segmentul rezidenţial de lux pentru Ambasada Marii Britanii, a Israelului, a Statelor Unite, Ambasada Sudanului, a Tunisiei, Ambasada Germaniei, a Qatarului, Kuwaitului, Iordaniei, a Emiratelor Arabe Unite etc. Între clienţii departamentului rezidenţial se numără de asemenea principalele bănci şi companii multinaţionale.

Cookies