ESENTIAL

Cea mai mare campanie de dezinfecție din Sectorul 6. Bdul. Iuliu Maniu,neutralizat cu atomizoare

Acțiunea de dezinfecție a pornit de la primele ore ale dimineții, din zona metroului Lujerului, una din cele mai aglomerate din Capitală. 

„Este o perioadă destul de grea pentru fiecare din noi, așa că îi rog pe toți cetățenii Sectorului 6 și nu numai să urmeze regulile autorităților competente. Noi suntem la datorie și lucrăm pe toate palierele pentru a-i ajuta pe membrii comunității noastre. Campania de dezinfecție de azi vine în completarea tuturor celorlalte acțiunilor de combatere a efectelor de răspândire a noului coronavirus, pe care împreună cu echipa Sectorului 6 le-am demarat încă de la începutul acestui an. Îndemnul meu rămâne valabil. Voi stați acasă, noi muncim pentru voi!”, a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. 

 

VEZI AICI Cum sunt combătute efectele coronavirusului, în Sectorul 6. Anunţul primarului Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a iniţiat joi, 19 martie 2020, o sesiune LIVE pe pagina de socializare, unde a anunţat o serie de măsuri luate de autoritatea locală pentru a combate efectele COVID-19. Edilul a precizat că, în prezent, nu sunt persoane în carantină în Sectorul 6 şi că, prin acţiunile constante de dezinfecţie realizate în pieţe, pe străzi şi la locurile de joacă, se limitează la maxim posibilitatea răspândirii coronavirusului. Amănunte, aici

Campania de dezinfecție de pe Bdul. Iuliu Maniu, demarată luni, este realizată pe toată lungimea de aproximativ 7 km a bulevardului și include, pe lângă igienizarea trotuarelor pietonale, neutralizarea grădinilor de bloc și a tuturor acceselor de bloc. 

 „Acțiunea se desfășoară în cinci pași, de la măturarea, spălarea cu perii mecanizate și curățarea profesională a spațiilor, până la aplicarea dezinfectantului omologat prin intermediul atomizoarelor. Atomizorul prezintă avantajul că are o putere mare și acoperă suprafețe însemnate de lucru. Substanțele sunt eliberate sub presiune de 300 bari la temperaturi de 140 grade Celsius”, a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6, cel care a coordonat acțiunea de dezinfecție de luni.  

CITEȘTE ȘI Noi măsuri împotriva COVID-19, în Sectorul 6: Parcurile ÎNCHISE, scările de bloc DEZINFECTATE

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că preia îndemnul internațional: „Tu rămâi acasă, noi muncim pentru tine” și îl aplică la nivel local, prin măsuri ce au drept scop limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și continuarea lucrărilor de modernizare din sector. DETALII, AICI. 

Te-ar mai putea interesa și Primarul Gabriel Mutu (PSD) acuză consilierii PNL: „Au votat împotriva sănătăţii bucureştenilor”

 

 Acțiunea de dezinfecție a bulevardului Iuliu Maniu se desfășoară etapizat, în prima fază pe sensul de mers spre Autostrada A1, apoi pe sensul de la autostradă spre Lujerului, incluzând spațiile verzi, trotuarele și accesele în blocurile de locuințe. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button