La ce credeți că mai sunt utile trotinetele electrice din București, în afară de a te deplasa cu ele unde ai nevoie? Spre exemplu, pot fi folosite drept stâlpi, atunci când polițiștii locali vor să marcheze o anumită zonă și nu au de ce să agațe semnul corespunzător.
Să ne imaginăm așa: ești în întârziere, te plimbi prin București agitat cu aplicația Uber deschisă și cauți o trotinetă electrică, care, pe aplicație, apare că e la 5 minute distanță. Mergi ce mergi, faci dreapta și o găsești. Dar, există o problemă. De trotinetă este agățat marcajul „Poliția locală”, în urma unui accident rutier sau a oricărui alt tip de incident, nici nu contează. Ce faci?
Ai două variante: ori mergi și vorbești frumos cu domnii polițiști, rugându-i să te lase să iei trotineta, ori mai mergi alte 5-10 minute și cauți alta. Că na, doar nu vrei să deranjezi cercetările polițiștilor pentru că întârzii tu la job sau la o întâlnire.
Și nu, nu este doar o poveste amuzantă. O trotinetă electrică chiar a ținut locul unui stâlp, întrucât de ea a fost legat un semn cu „Poliția Locală”, în urma unui incident. Putem spune că a fost la locul potrivit, în momentul potrivit.
Chiar dacă existau și stâlpișori de care marcajul putea fi legat, se pare că trotineta a fost câștigătoarea.
Imaginea cu trotineta-stâlp a apărut pe Reddit în urmă cu două zile. Internautul care a postat imaginea a ironizat situația și a scris următoarele în descriere:
Noile trotinete Lime, acum cu funcția de stâlp.”
Un alt internaut a spus că a mai întâlnit situații de genul. Deci, n-ar fi prima dată când o trotinetă electrică are o altă utilizare decât cea pe care cu toții o cunoaștem.
Asta de ceva ani buni am văzut că se folosește. De ce să se mai chinuie Dorel să tragă panglica până la stâlp, când poate să o lege de o trotinetă?”
Te-ar putea interesa și: