Cea mai frumoasă „reparație” de alee din București și nimeni din cartier nu cunoștea autorul. Primarul Ciucu a anunțat investigații, ADP a făcut lumină

03 mart. 2023
2247 Afișari
Cea mai frumoasă „reparație” de alee din București și nimeni din cartier nu cunoștea autorul. Primarul Ciucu a anunțat investigații, ADP a făcut lumină

O postare referitoare la o „reparație” ce a fost realizată pe o alee dintre blocurile Sectorului 6 din București a fost făcută pe un grup de Facebook.

În imagini se vede că cimentul a fost turnat peste pământ și că cineva și-a lăsat urmele pașilor imprimate pe respectivul drum.

Alee din Sectorul 6, reparată de mântuială

Fotografiile cu aleea a post publicată pe grupul de Facebook „Pentru Sectorul 6”. În imagini se poate observa că toată lucrarea a fost făcută de mântuială și că este necesară refacerea acesteia.

Iată mesajul transmis de bucureșteanul ce a sesizat problema:

Cea mai frumoasa reparație pe care am văzut-o vreodată executata pe Cetatea Histria, în dreptul numărului 5. Aleea care trece prin dreptul punctului termic 1/7.

Cea mai frumoasă „reparație” de alee din București
Cea mai frumoasă „reparație” de alee din București | Sursă foto: Facebook-Pentru Sectorul 6

Primarul Sectorului 6 a văzut postarea și a informat cetățenii că nu crede că este o lucrare realizată de primărie.

Nu știu ce aste aici, verificam, dar tare m-aș mira să fie ceva care să fi fost făcut de Primăria Sectorului 6, a comentat Ciprian Ciucu.

Te-ar mai putea interesa și: 

ADPDU Sector 6 a descoperit cine este autorul lucrării

Unele persoane au presupus că ar fi putut fi executată de cei de la Termoenergetica. Alții au crezut că e o reparație făcute de persoanele ce locuiesc în zonă, deoarece aleea se afla într-o stare de degradate avansată.

După efectuarea verificărilor, ADPDU Sector 6 le-a transmis cetățenilor următorul mesaj:

Bună ziua! În zona menționată a desfășurat lucrări la o avarie Compania Municipala Termoenergetica București.

Conform HCGMB 275/2020, persoanele juridice care execută lucrări tehnico-edilitare au obligația să solicite recepție la finalizarea lucrărilor în zonele afectate, având de asemenea obligativitatea refacerii sistemului rutier și pietonal și aducerea lui la starea inițială.

Menționam că lucrările care nu respectă dispozițiile privind refacerea pavajelor și trotuarelor nu primesc recepția finala din partea instituției noastre.

În acest caz, Compania Municipala Termoenergetica București nu a solicitat recepția lucrării și va fi notificată de instituția noastră în acest sens.

Oamenii din zona respectivă i-au transmis primarului că mai multe străduțe au nevoie de modernizări, fiind degradate, pline de gropi și neasfaltate.

„Walk of Fame” din București

Pe lângă comentariile persoanelor ce au sesizat alte probleme din zona respectivă, au existat și comentarii ale celor ce s-au amuzat pe seama „reparație” făcute. Iată câteva dintre comentariile bucureștenilor:

  • „Două urme și s-a teleportat. Este clar că au apărut extratereștrii și în Sectorul 6.” – A.C.
  • „Aceea e semnătura autorului operei. Să nu își adjudece altcineva lucrarea.” – L.E.
  • „O fi o alee pietonala cu sens unic de mers și constructorul a vrut să semnaleze cumva asta.” – O.S.
  • „Amprente pe care să le descopere arheologii viitorului.” – A.M.
  • „Walk of Fame! Poate-s pașii unui înaintaș de seamă.” – G.P.

Conform celor transmise de ADPDU, Termoenergetica va fi trasă la răspundere pentru lucrarea făcută de în administrat de Ciprian Ciucu.

Cookies