Cea mai frumoasă. Fetiță de 11 ani din România, câștigătoare a concursului Super Model of the World

de:
18 mai 2016
0 Afișari
Cea mai frumoasă. Fetiță de 11 ani din România, câștigătoare a concursului Super Model of the World

După cinci ani de pregătire în modelling și prezentări de modă, inclusiv pentru Cătălin Botezatu, Bianca a reușit deja până acum să aibă propria emisiune de modă pentru copii, la un post de televiziune local, scrie tvr.

După ce s-a pregătit la o școală privată de modelling din Sibiu, fetița a câștigat două din cele cinci premii care au fost oferite la concursul internațional de frumusețe din Turcia. În finala de sâmbătă seara care a avut loc la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, Bianca a reușit să fie desemnată cea mai frumoasă din lume, purtând o rochiță de seară semnată Bianca Drăgușanu.

În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model și Supermodels of the World, Bianca Nicole Drăghiciu a câștigat locul I la secțiunea Supermodels of the World, fiind urmată pe locurile II și III de ucrainencele Elisabeta Titova și Albina Cercaska. Dezinvoltă, spontană, cu multă prezență scenică și, nu în ultimul rând, frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradițional, ținută casual de zi și proba rochiei de seară„, se arată într-un comunicat.

„Super Model of the World” și „Best of the Best”—premiu special al juriului — un alt titlu câștigat de Bianca, îi vor aduce probabil fetiței din Sibiu numeroase invitații și participări la concursuri internaționale de gen, apariții în reviste, evenimente mondene, acestea fiind doar un pas spre alte experiențe la fel de frumoase și de reușite

Cookies