Cea mai deșteaptă și mai funny cafenea din București. Povestea unor tineri care au pornit o afacere de la zero și acum râd și fac bani din cafele

02 dec. 2020
717 Afișari
Cea mai deșteaptă și mai funny cafenea din București. Povestea unor tineri care au pornit o afacere de la zero și acum râd și fac bani din cafele

Oamenii talentați și cu idei chiar reușesc în viață dacă-și pun ceva în cap, asta este povestea unora dintre ei. Cappuccino Story este o afacere din București pornită de la zero de trei băieți deștepți și cu mult umor. Acum cinci ani, Cătălin Stoica și Cătălin Jianu, doi Cătălini și-au propus să vândă cafea. Simplu ca bună ziua. Numai că le mai trebuia ceva. O poveste.

Băieții aveau nevoie de o poveste care să se vândă mai bine decât cafeaua în sine. Așa s-a născut Cappuccino Story, cafeneaua în care fiecare pahar, fiecare cană are un mesaj personalizat, o trimitere la ceva, un text scurt care-ți face ziua frumoasă. Câteva cuvinte cu poantă care te binedispun. Enjoy your day and smile!

„Dacă te împaci cu Ex de cel puțin două ori, ai dreptul legal să parchezi în locurile pentru handicapați”

Povestea cafelei buclucașe a început acum cinci ani, când un tânăr fost manager de restaurant și un barman care știa să deseneze și avea multe, multe idei și-au deschis o cafenea în zona Nerva Traian din București. S-au gândit că le trebuie, pentru început, cafea bună. Și apoi pahare pe care să deseneze mesaje de genul „Iubește-mă sau dă-te mai așa” și „Cică dacă te împaci cu Ex de cel puțin două ori, ai dreptul legal să parchezi în locurile pentru handicapați”. Păi cum să nu râzi? Cum să nu râzi și să bei cafea cu cană ca să-ți alini rana? Fetele și femeile au fost primele care au gustat glumele cu cofeină, ele au devenit cliente fidele pentru cea mai cool cafea din oraș.

„Nu râvni la femeia altuia dacă știi că nu încapi în șifonier”
„Mereu este loc pentru noi tâmpenii de făcut”

Afacerea pornită dintr-o joacă a crescut într-un an, cât alții în zece, exact ca-n povestea lui Făt Frumos și numai în 2019, tinerii antreprenori au avut profit de 60.000 de euro. Atunci a mai apărut un asociat, Cristian Voicu și încă o cafenea deschisă în zona Dristor. Ei sunt proprii lor stăpâni, nu au angajați, ei sunt și administratori și slujbași și artiști, ei șutează și tot ei dau cu capul. Și au cap bun, pentru că în fiecare zi trebuie să deseneze sute de pahare, să inventeze sute de mesaje, să compună și să cânte. Postează pe facebook arta lor și de acolo vă puteți inspira și voi. Pe prima cană cu cafea l-au desenat pe Charlie Chaplin și l-au pus pe facebook. A prins, au primit like-uri și cereri de cafele, cât mai multe cafeluțe.

Astăzi în jurul lor s-a format o adevărată comunitate, au fanii lor, au ajuns și pe tripadvisor, drept ceea ce sunt: o poveste foarte veselă și foarte cool, de București. Cafeaua o iau de la niște italieni că până la urmă ei nu vând texte pentru stand-up comedy, ci cafeluța cu caimac. Cafeaua este un blend, la care adaugă cafeaua de origine, 100% arabica.

„Cine te place încearcă să te babardească, restul sunt pe interes”
Treaz în taxi: „te rog, nu am chef de vorbă!” Beat în taxi: Și asta, Nicu, a fost povestea vieții mele”

Pahare frumos desenate, cu tot felul de personaje, forme sau culori, prețuri decente și multă energie pozitivă, aceasta este rețeta succesului. Coffee Time, have a nice day, cafegiilor care sunteți!

Pentru mai multă cafea și distracție, puteți să dați o fugă la Cappucino Story

Cookies