Cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată în București se pregătește în Sectorul 6

11 feb. 2021
92 Afișari
Cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată în București se pregătește în Sectorul 6

Cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată în București se pregătește în Sectorul 6, conform declarațiilor date de primarul Ciprian Ciucu.

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat, miercuri seară, că sectorul 6 pregătește cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată în București. În prealabil, aseară, s-a desfășurat o acțiune de spălare a străzilor, dorindu-se ca astfel să se elimine stratul de mizerie formatdin cauza prafului amestecat cu diferite chimicale provenite din carburanți sau trafic

“Dacă vă uitați la străzi, pe margini, mai ales acolo unde sunt parcate mașini, este un strat gros de țărână amestecată cu diferite chimicale provenite din carburanți sau trafic. Vântul le duce in plămânii noștri. N-au fost spalate de când au fost asfaltate. Aseară am făcut un experiment: am notificat din timp locuitorii din zonă să mute mașinile pentru că urmează sa spălăm străzile. Acolo unde nu le-au mutat ei, le-am mutat noi pentru ei. Doar vreo 8 mașini rămăseseră neclintite, unelele păreau nefolosite de mai mult timp. Apoi am spălat temeinic strada. Pe Iuliu Maniu, între Moinești și Valea Lungă”, a postat, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată în București

Apoi, edilul a anunțat că sectorul pe care îl conduce va avea parte de cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată în București.

”Acest exercițiu ne este util în iminența amplei campanii de curățenie generală de primăvară pe care o planificăm în Sectorul 6. Cum trece vijelia și se încălzește decent vremea, vom demara cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată in București. Inclusiv cu participarea dumneavoastră voluntară, dacă doriți. Eu voi pune mâna pe sapă și pe greblă pentru că nu e nicio rușine să ai grijă de orașul tău. Dar despre ce si cum, vă voi spune mai multe în curând”, a mai spus acesta.

Toată lumea va fi implicată

Ciucu a anunșat și că ampla operațiune va fi susținută de toate instituțiile și că va sta la dispoziția oamenilor cu unelte, flori și peisagiști, dcă aceștia se implică personal.

“O sa fie un regulament, o sa fie o dezbatere, vom implica in proces mai toate instituțiile (ADPDU, Poliția Locală, firma de salubritate, administrațiile Pietelor, Școlilor etc.). In week-end-uri, si nu doar in week-end-uri, dacă doriți sa va implicați in zona dumneavoastră, va vom sta la dispoziție cu unelte, flori și peisagiști. Ar putea fi și plăcut.”

Cookies