PAȘTE 2014. Ce vedem de Paşte la televizor

de:
17 apr. 2014
0 Afișari
PAȘTE 2014. Ce vedem de Paşte la televizor

PAȘTE 2014. În prima zi de Paşte, Virgil Ianţu vă invită la o ediţie specială „Vrei să fii milionar?“, al cărei protagonist va fi tenismanul Horia Tecău. La invitaţia Fundaţiei BBDO Group România, Graffiti Social Work, care sprijină copiii talentaţi, Horia va concura pentru a o ajuta pe Maria Petre, elevă la Colegiul „Dinu Lipatti“ din Bucureşti. Maria cântă la violoncel, a câştigat deja numeroase premii şi are nevoie de susţinere financiară pentru a participa la concursuri, scrie adevarul.ro.

Show-ul „Next Star” de la Antena 1 va avea o ediţie extraordinară, în care copiii talentaţi din emisiune pregătesc surprize pentru alţi copii, la fel de speciali, dar mai puţin norocoşi. Pentru această ocazie specială, Dan Negru va avea alături un coprezentator. Este vorba de un băieţel, Sami, bolnav de leucemie, a cărui dorinţă este să devină prezentator de televiziune, întocmai ca Dan Negru.

În zilele de Paşte, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, românii vor petrece tradiţional, aşa cum se sărbătoreşte la sat, dar şi modern, cum le place orăşenilor. Răzvan, Cătălin Oprişan şi Amalia, prezentatoarea horoscopului, vor reprezenta datinile de la ţară, iar Dani, Vlăduţ şi Flavia, pe cele urbane.

PAȘTE 2014. Teo va avea două ediţii speciale ale show-ului pe care îl realizează la Kanal D. Vineri, 18 aprilie, de la ora 16.45, alături de invitaţii săi, părintele Cristian Pomohaci, cântăreţul Fuego, soprana Daniela Vladescu şi actriţa Bianca Brad, Teo Trandafir va încerca să afle dacă avem nevoie de dovezi pentru a crede în Dumnezeu

Şi Pro TV a pregătit poveştile unor oameni speciali, de Sărbătoarea Învierii. „La «România, te iubesc!» vom cunoaşte oameni care n-au avut nicio legătură cu Dumnezeu, ba chiar erau atei, şi care, la un moment dat, au descoperit în ei o credinţă atât de puternică, încât s-au hotărât să renunţe la tot şi să se călugărească. Îi vom vedea cum trăiesc, vor vorbi despre Dumnezeu, despre transformarea lor, despre cum este posibil să se întâmple acest lucru”, mărturiseşte Alex Dima, corespondentul Ştirilor ProTV care a vizitat trei mănăstiri pentru a realiza ediţia din 20 aprilie a emisiunii, difuzată de ProTV de la 18.00.

PAȘTE 2014. Vineri, de la 20.30, concurenţii celui de-al patrulea sezon al show-ului „Românii au talent” continuă lupta pentru titlul suprem în cea de-a doua semifinală a competiţiei. Încă 12 talente sunt pregătite să apară în faţa românilor, într-un spectacol de zile mari. Andra a pregătit o surpriză telespectatorilor: frumoasa cântăreaţă va părăsi masa juriului pentru a urca pe scena talentelor.

PAȘTE 2014. TVR 1 începe seria emisiunilor dedicate Paştelui cu o ediţie specială a „Tezaurului folcloric”, transmisă vineri, 18 aprilie, de la ora 16.50. Televiziunea va transmite de la Oradea un concert de cântece religioase. De la 18.15, TVR 1 transmite în direct de la Catedrala Patriarhală Slujba Prohodului, ceremonie oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, alături de un sobor de arhimandriţi şi preoţi. Sâmbătă, Cristian Tabără ajunge în Dobrogea, la martirionul de la Niculiţel şi la mănăstirea Cocoş, în emisiunea „Exclusiv în România”, transmisă de la ora 18.00, pe TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

Cookies