ARHIVA B365

Ce valoare au, de fapt, bunurile confiscate de la Dan Voiculescu în dosarul ICA

Potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro, comisia de evaluare din cadrul ANAF – AFP Sector 1 a finalizat analiza rapoartelor de evaluare pentru bunurile confiscate în urma sentinței penale nr.888/A/08.08.2014 (dosarul ICA).

Rapoartele de evaluare au vizat următoarele bunuri:

1. teren intravilan în suprafață de 29.220,03 mp, situat în str. Gârlei 1D, sect. 1, București

2. teren intravilan și clădire (P+3) în suprafață de 4.457mp, situat în str. Gârlei 1B, lot 1, sect. 1, București

3. teren intravilan și clădire (P+8) în suprafață de 3.000 mp, situat în str. Gârlei 1B, lot 2, sect. 1, București

4. teren intravilan și clădire în suprafață de 3.789 mp, situat în Șos. București-Ploiești, nr. 25-27, sect. 1, București

La finalizarea analizei, Comisia de evaluare a procedat la corectarea în plus a valorilor cuprinse în rapoartele de evaluare după cum urmeaza:

Click pe imagine pentru mărire

„Informațiile au fost publicate de ANAF pe site-ul propriu, iar rapoartele finale urmează să fie înaintate către MFP care are calitatea de proprietar al acestor bunuri”, mai arată ANAF în comunicatul citat.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA. Prejudiciul în acest caz a fost stabilit la 60 de milioane de euro.

În urmă cu aproape un an, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, anunţa că aproape jumatate din prejudiciul in valoare de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost recuperat. Aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat, ceea ce este o premiera pentru justitia din Romania”, a declarat procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Prima Tv.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button