BAZAR

Ce trebuie să știi pentru a deschide propria ta afacere de cazino online în 2020?

In cazul in care nu stii exact de unde sa incepi, sa stii ca ai doua optiuni: 

Indiferent de metoda aleasa, costurile sunt destul de mari, asa ca trebuie sa fii pregatit cu capital pentru a da drumul afacerii, iar mai apoi pentru a sustine cheltuielile necesare care sa o faca profitabila. Alege cu grija compania care iti furnizeaza software-ul, in functie de urmatoarele caracteristici: 

 • O acoperire mare a pietei de pariuri;

 • O platforma de jocuri cat mai avansata;

 • Posibilitatea de a face modificari la interfata ori de cate ori ai nevoie;

 • Optiuni de plata;

 • Suport clienti.

 Daca vrei sa ajungi sa ai succes printre celelalte cazinouri online din Romania, iata mai jos cei mai importanti piloni ai afacerii tale de care trebuie sa ocupi:

 1. Marketing. Este poate cel mai important dintre toti pilonii, pentru ca fara o publicitate bine facuta, este foarte greu sa te distingi printre celelelalte cazinouri de pe piata. Pentru a atrage cat mai multi clienti si pentru a ajunge unul dintre cele mai apreciate cazinouri online din Romania, poti crea bonusuri cat mai atractive sau jocuri de cazino licentiate sub marca proprie. Acestea ii atrag pe cei curiosi, dar in acelasi timp pot face parte si dintr-o politica de loializare a acestora. Un exemplu foarte bun in acest sens, sunt cei de la Baumbet, care au bonusuri foarte bune, dar si o gama foarte variata de jocuri de cazino, atat traditionale, cat si moderne.

 2. Sistemul de procesare platitrebuie sa fie cat mai performant si sa oferi posibilitatea de retragere si de depunere cat mai rapida a banilor.

 3. Suportul oferit clientilor (Customer Care): In general, cand intrebi un parior de ce ii place si ramane fidel unui operator de jocuri de noroc, acesta iti va spune ca datorita jocurilor si bonusurilor, dar si a suportului prompt oferit in orice situatie.

 • Ajuta foarte mult sa setezi pe website o sectiune cu intrebarile cele mai frecvente la care sa oferi raspunsuri cat mai detaliate.

 • De asemenea, te poti gandi la varianta unui call-center pentru problemele care sunt mai sensibile sau mai putin intalnite, pentru ca ai tai clienti sa simta ca sunt importanti pentru tine si iti pasa de ei.

 • Un alt lucru foarte important este sa oferi asistenta persoanelor care ajung sa devina dependenti de jocurile de noroc, punandu-le la dispozitie consilieri care ii pot indruma ce sa faca mai departe pentru a scapa de aceasta dependenta. In acelasi timp, le poti oferi optiunea de a-si bloca contul pentru o perioada limitata de timp sau definitiv, asa cum au facut cei de la Baumbet.

 1. Securitatea dateloreste deosebit de importanta, mai ales ca Google te penalizeaza daca nu ai un certificat SSL. In plus, cu noile reglementari GDPR si cele care tin de securitatea tranzactiilor online, trebuie sa faci parteneriate cu cele mai bune sisteme de plati: Visa, Mastercard, s.a. Asigura-te ca accesezi cele mai bune sisteme antivirus, dar si cele mai avansate sisteme anti-frauda, avand in vedere ca se ruleaza multe tranzactii zilnic.

 2. Management de incredere si experimentat: Daca ai toate cele de mai sus, mai ai nevoie doar de un singur lucru: o echipa de conducere orientata catre client si rezultate. Cu cat iti alegi persoane pricepute care au experienta in a conduce un cazino online, cu atat ai sanse mai mari de a deveni printre cei mai buni de pe piata.

 

Nu uita ca succesul nu este niciodata garantat, indiferent daca vorbim de o industrie infloritoare sau nu. Este important ca tu, ca antreprenor, sa iti evaluezi partea financiara, riscurile pe care esti dispus sa le accepti, dar si cat de mult esti tu dispus sa te dezvolti pentru ca afacerea ta sa fie de succes.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button