Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi dacă ai mâncat înghețată cu oxid de etilenă | DOCUMENT

20 iul. 2021
225 Afișari
Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi dacă ai mâncat înghețată cu oxid de etilenă | DOCUMENT
Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi dacă ai mâncat înghețată cu oxid de etilenă

Compania Mars a dat publicității un document prin care poți afla ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi dacă ai mâncat înghețată cu oxid de etilenă.

Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi dacă ai mâncat înghețată cu oxid de etilenă. Acum, totul este clar. Compania Mars informează asupra procedurilor și, mai mult, poți afla cum știi dacă ai mâncat înghețată Mars cu oxid de etilenă.

Compania Mars a anunțat că recheamă mai multe loturi de înghețată Bounty, Snickers și Twix, din cauza oxidului de etilenă prezent într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii companiei.

Producătorul precizează că, deși nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, utilizează doar o cantitate mică din acesta.

În cazul în care consumatorul dorește rambursarea costului, acesta trebuie să trimită poza ambalajului fiecărui produs, împreună cu numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală a companiei pe adresa [email protected].

Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi dacă ai mâncat înghețată cu oxid de etilenă. Mărcile cu probleme

Compania Mars a anunțat că mărcile cu probleme sunt Bounty, Snickers și Twix, din diferite loturi.

„Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din înghețată este minimal și mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă”, precizează compania.

Pentru validarea cererii, în poza sau pozele transmise trebuie să fie vizibile data valabilității și codul lotului pentru fiecare produs. Aceste informații sunt pe spatele ambalajului.

Compania va rambursa un voucher de cumpărături de valoarea produselor achiziționate. Consumatorul trebuie să păstreze ambalajul fizic al produsului până la data la care primește voucherul.

DOCUMENTUL care îți spune dacă ai mâncat dintr-un lot afectat poate să fie accesat AICI.

Alerta alimentară în România a fost dată în weekend, atunci când potrivit unui anunț făcut de Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) mai multe mărci cunoscute de înghețată au fost retrase de pe piață pentru că au în compoziție oxid de etilenă, iar acest ingredient poate cauza cancer.

Cookies