Ce trebuie să faci ca să îți iei banii înapoi pe biletul de la SAGA. Unii primesc 100%, alții doar 15%: care sunt condițiile și termenul limită

09 iul. 2024
868 afișări
Ce trebuie să faci ca să îți iei banii înapoi pe biletul de la SAGA. Unii primesc 100%, alții doar 15%: care sunt condițiile și termenul limită
Ce trebuie să faci ca să îți iei banii înapoi pe biletul de la SAGA. Unii primesc 100%, alții doar 15%: care sunt condițiile și termenul limită | Foto Simbol: INQUAM Photos/Ana-Maria Dumtiru

După valul de nemulțumiri al celor care au mers în acest an la festivalul SAGA, reprezentanții au anunțat că oamenii vor avea posibilitatea să își ia banii înapoi pe bilet, sau cel puțin o parte din suma plătită.

Iată ce trebuie să facă oamenii pentru a recupera banii.

Cum îți poți lua banii înapoi pe biletul de la SAGA

Festivalul din Capitală a început în data de 5 iulie 2024 și a luat sfârșit în data de 7 iulie 2024. În doar trei zile de festival oamenii au avut o sumedenie de nemulțumiri, de la prețurile mari și organizarea nu tocmai bună, la artiștii care au lipsit de pe scenă chiar dacă ar fi trebuit să urce pe mainstage.

Printre cele mai mari dezamăgiri ale celor care au participat la SAGA 2024 a fost lipsa artistei Nicki Minaj. Concertul ei era programat pentru ziua de duminică, însă cu câteva ore înainte de a urca pe scenă, rapperița a anunțat că nu va veni în București.

Anunțul SAGA a venit și el, însă la o distanță de aproape o oră față de cel făcut de americancă.

În acest context, organizatorii au anunțat că vor înapoia banii celor care voiau să o vadă pe Nicki Minaj, însă au rămas dezamăgiți. Cu toate astea, nu toți vor primii integral suma plătită.

Astfel că sumele vor fi rambursate după cum urmează:

  • 1-DAY SUNDAY (scanat) – oamenii vor primi 30% din prețul plătit pentru biletele,
  • 1-DAY SUNDAY (nescanat) – oamenii vor primi 100% din prețul plătit pentru biletele,
  • 3 DAYS PINK – oamenii vor primi 15% din prețul plătit pentru biletele roz cu acces la toate cele trei zile,
  • CHOOSE YOUR DAY (nescanat) – oamenii vor primi 100% pentru biletele de tipul „Alege-ți ziua”.

Pentru a primi banii înapoi, cei care au participat la festival trebuie să completeze ACEST formular. Termenul limită până la care festivalierii dezamăgiți pot completa aceste formulare este 12 iulie 2024.

Te-ar mai putea interesa și: 

Alte nereguli din cadrul evenimentului

Pe lângă absența unuia dintre cei mai așteptați artiști de anul acesta, oamenii au mai mai semnalat și alte nereguli, printre care:

  • Absența zonei „Rave Pit”, zonă pentru care era necesară cumpărarea unui anumit tip de bilet,
  • Probleme în ceea ce privește invitațiile câștigate în cadrul concursurilor,
  • Imposibilitatea de a cumpăra băuturi de la barurile care nu se aflau în zona VIP, dacă voiai să urci cu ele în zona respectivă.

De asemenea, a existat și controversa în ceea ce privește artiștii care nu au fost plătiți. Pe lângă Hardwell, care a coborât de pe scenă la 10 minute după începerea concertului, și Nane a anunțat că nu a urcat pe scenă pentru că nu ar fi fost plătit.

Mai multe detalii despre controversele din cadrul festivalului, în articolul:

Cookies