Ținuta primei doamne Carmen Iohannis de la Festivalul de Teatru de la Sibiu, CRITICATĂ. FOTO

de:
21 iun. 2015
1 Afișari
Ținuta primei doamne Carmen Iohannis de la Festivalul de Teatru de la Sibiu, CRITICATĂ. FOTO

Designerul român Stephan Pelger s-a declarat onorat că aceasta a ales din nou să poarte o creaţie a sa. „Ieri la Sibiu frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger pret a porter! Mă simt foarte onorat!!!”, a scris Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook.

Aceasta nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis alege să poarte o ţinută creată de Stephan Pelger. Soţia preşedintelui a început în luna aprilie o colaborare cu designerul român de origine germană, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul modei în afara României. Potrivit site-ului designerului vestimentar, o rochie creată de Pelger Stephan constă de la 600 la 1200 de lei.

d

n afară de Stephan Pelger, Carmen Iohannis a mai colaborat cu Eli Lăslean şi cu Alexandru Ciucu în alegerea ţinutelor sale pentru diverse evenimente.

Multe dintre ţinutele lui Carmen Iohannis au stârnit de-a lungul vremii discuţii, unii admirând-o pentru stilul tineresc, alţii criticând faptul că nu respectă întotdeauna protocolul vestimentar.

d

Reacţiile comentatorilor de pe reţeaua de socializare Facebook au fost diverse. Dacă unii au apreciat stilul nonconformist, comparând-o pe Carmen Iohannis cu alte soţii de şefi de stat, alţii au criticat ţinuta acesteia considerând-o prea tinerească, neprotocolară sau neinspirată.

Cookies