Ce ţepe se ascund în spatele vacanţelor ieftine, cumpărate la târgul de turism din Bucureşti

de:
15 mart. 2013
0 Afișari
Ce ţepe se ascund în spatele vacanţelor ieftine, cumpărate la târgul de turism din Bucureşti

Târgul de turism deschis în aceste zile în Bucureşti abundă în oferte atractive. Cea mai spectaculoasă este cea de 1 euro, despre care managerul agenţiei care a lansat-o spune că se încadrează la categoria „crazy shake”.

Nebunie cu adevărat, dacă nu sunteţi atenţi la detalii. Din experienţele împărtăşite pe forumuri online de către românii care au mers în astfel de vacanţe, condiţiile de cazare sunt deseori dezamăgitoare, plajele sunt departe sau pline de pietre şi arici de mare, astfel încât distracţie se poate încheia inclusiv la spital, scrie realitatea.net. Nici transportul nu este de cele mai multe ori asigurat în cazul ofertelor care par super-avantajoase.

„Nu e deloc placut sa te trezesti intr o tara straina, sa te duci la un hotel, sa obsevi ca nu ai transportul asigurat, la hotel nu ai rezervare si de fapt tu ai platit dar nu ai niciun fel de pachet turistic. As vrea sa avertizez consumatorii ca un pret suspect de mic poate indica faptul ca trebuie acordatat o atentie sporita ofertei si agentiei si chilipiruri foarte mari, mult sub pretul pietei nu prea exista, in general au fost pacaleli sau escrocherii”, a declarat Bogdan Nica, preşedinte Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Dacă vor să-şi cumpere astfel de pachete de călătorie, românii sunt sfătuiţi să verifice dacă agenţia are poliţă de asigurare şi să citească cu atenţie contractul. Nu în ultimul rând, să-şi mai calculeze odată costurile reale.

Cookies