Ce tablete merita cumparate in 2019 – Protableta.ro

de:
07 ian. 2019
0 Afișari
Ce tablete merita cumparate in 2019 – Protableta.ro

Amazon Fire HD 8 

Modelul celor de la Amazon reuseste sa nu dezamageasca. Ea vine cu un touchscreen tableta de 8 inchi, rezolutia acestuia fiind de 1280 x 800 de pixeli. Procesorul ei quad-core de 1,3 GHz, combinat cu memoria RAM de 1,5 GB iti ofera toate avantajele de care ai nevoie atunci cand urmaresti filme la rezolutie HD, fie ca folosesti platforme ca Amazon Prime, Netflix sau Hulu. 

Diagonala de 8 inchi este tocmai potrivita, caci multi utilizatori cauta o varianta intermediara intre cea de 7 inchi (considerata de multi prea mica) si diagonala de 9,7 inchi, tot mai prezenta pe piata. Un dezavantaj este rezolutia mica a camerei posterioare (2 MP), dar si camera VGA din fata, insa celelalte dotari fac din modelul produs de Amazon un gadget de neratat, care poate fi achizitionat la un pret bun.

 

Asus ZenPad 10.1 inchi

 

Asus a urmarit, prin lansarea acestei tablete, sa cucereasca o mare parte din piata modeleleor ieftine, care asigura performante bune. In primul rand, trebuie mentionat ca acest display tableta de 10,1 inchi de tipul IPS, la rezolutie HD. Nu este o tableta inceata pentru ca are in dotare 2 GB de memorie RAM si un procesor quad-core de 64 de biti.

 

Pozele facute cu ea sunt destul de bune calitativ datorita camerei posterioare de 5 MP. Multi dintre cei care au testat aceasta tableta s-au declarat impresionati de calitatile ei. Totusi, ea nu este un model de top, asa cum este iPad-ul, ci reuseste sa satisfaca pretentiile unui utilizator mediu dispus sa plateasca pentru un asemenea gadget in jur de 150 de euro.

 

Huawei MediaPad M5

 

Cunoscuti in special pentru telefoanele lor, chinezii de la Huawei au incercat marea cu degetul, daca putem spune astfel. Si chiar au reusit in tentativa lor. Dotata cu o carcasa din aluminiu si un touchscreen tableta de 8,4 inchi, Huawei MediaPad M5 impresioneaza prin performanta de varf.

 

Display-ul are rezolutia de 2560 x 1600 de pixeli, iar calitatea sunetului garanteaza o experienta peste cea oferita de multe tablete de pe piata. Mai mult, acest model dispune de o memorie RAM de 4 GB si de un procesor Hisilicon Kirin 960 care iti ofera o experienta foarte placuta in utilizarea ei. Nu in ultimul rand, bateria te va tine in jur de 9 ore, timp suficient sa rezolvi tot ce ai de facut intr-o zi de lucru. 

 

Cookies