Ce surpriză pregăteşte Mioara Roman pentru fiica sa, Oana Roman, la naşterea nepoatei

de:
14 feb. 2014
3 Afișari
Ce surpriză pregăteşte Mioara Roman pentru fiica sa, Oana Roman, la naşterea nepoatei

„Pentru cea mică am o casetă din argint, pe care i-o voi face cadou, aşa cum e obiceiul ardelenesc. Bijuteria o am de la bunica, e moştenire de familie. Şi pentru Oana am ceva special, tot un obiect din averea familiei pe care şi-l doreşte de multă vreme. E vorba de o piesă de mobilier de prin anii 1900, tot moştenire de familie”, a declarat Mioara Roman, citată de Libertatea. 

Fosta soţie a lui Petre Roman a spus că va merge la spital să fie alături de Oana şi, pentru că ştie că nu are voie în sala de naştere, o va aştepta afară, împreună cu Catinca şi Calina, cealaltă nepoată.

Oana Roman are o fetiță de 2,550 kg. Nașterea este programată în intervalul 17-22 februarie. Detalii, aici. 

Despre fostul soţ, Petre Roman, Mioara spune că va fi la fel de emoţionat la naşterea Oanei ca şi la starea civilă a acesteia: „Nu mă deranjează să mă întâlnesc cu Petre la spital. Puţină lume ştie că el este un bărbat timid, că, deh, e născut în zodia Racului. Mulţi l-au judecat la nunta Oanei că a fost arogant. Uneori timiditatea se poate confunda cu aroganţa. În plus, la nunta Oanei, Petre a fost foarte emoţionat. Eu am văzut acest lucru, îl cunosc foarte bine, am stat cu el 33 de ani şi ştiu cum este”.

Cookies