Ce spune un martor că făcea bunica lui Ionuț, băiatul ucis de câini, cât timp acesta a dispărut

de:
20 sept. 2013
0 afișări
Ce spune un martor că făcea bunica lui Ionuț, băiatul ucis de câini, cât timp acesta a dispărut

Potrivit Prima TV, o martoră a declarat că a văzut-o pe bunica lui Ionuţ cum consuma bere la cutie pe o bancă. „Stătea pe bancă şi era cu cineva. Bea bere la cutie şi fuma”, a spus martora.

Bunica și-a contactat însă avocatul și a precizat faptul că ea nu a fumat niciodată și că nu se pune problema că ar fi consumat bere în parc.

Camerele de supraveghere din Parcul Tei au surprins imagini cu Ionuţ şi fratele său jucându-se, cu puţin timp înainte de tragedie. Potrivit înregistrărilor, la ora 9.21 se vede cum Andrei aleargă vesel în parc. La scurt timp, Ionuţ îşi urmează fratele. Băieţii se îndepărtează. Cel mai probabil au continuat să alerge, până au făcut o tură completă în jurul unor fântâni. Acolo se află locul de joacă, mărginit de gardul spart prin care se presupune că cei doi copii au ajuns la locul tragediei.

„Pur şi simplu explorau zona. Era o zonă necunoscută pentru ei”, a spus tatăl lui Ionuţ.

De la ora 9.23, băieţii nu mai apar pe niciuna dintre cele nouă camere de supraveghere din mijlocul parcului. După mai bine de două ore, camera îl surprinde pe Andrei. Merge repede, însoţit de un bărbat înalt, martorul cheie din acest caz, care îl ţine de mână şi se îndreaptă către un paznic. Vizibilitatea este slabă, dar se poate sesiza că bărbaţii o găsesc pe bătrână şi îi predau copilul. După alte câteva minute, Ionuţ a fost găsit ucis de câini.

Părinţii lui Ionuţ vor să-şi aducă aminte de el ca fiind jucăuş şi vesel, iar mama sa a pus pe internet imagini filmate la grădiniţă.

Cookies