ARHIVA B365

Ce spune Tăriceanu despre preluarea conducerii PNL

„În momentul în care preşedintele îşi dă demisia se va pune problema unei conduceri interimare. Nu cred că este o formulă, nu m-am gândit la acest lucru, cei care sunt membri în BP trebuie să discute şi să găsească o soluţie, poate şi statutul le oferă câteva formule”, a spus Tăriceanu care a spus că este membru cu acte în regulă în PNL, conform statutului.

„Conducerea partitudui trebuie să discute fără să aibă alte subiecte care să perturbe dezbaterea principală şi să îşi asume răspunderile. Sunt curios ce turnură vor lua aceste dezbateri.

Mesajele care au fost date de preşedintele Antonescu par să fie mai degrabă cele ale unei persone lovite de autism”, a adăugat Tăriceanu.

În legătură cu o eventuală revenire a PNL în USL, Tăriceanu a spus: „Cred că rezultatul alegerilor nu este prea plăcut pentru PNL, dar nu înseamnă că trebuie luato o decizie pripită”.

Totodată, el a criticat propunerea de trecere la PPE a europarlamentarilor liberali.

„O nouă greşeală statistică. Ştiţi cum se spune: mai bine să fii fruntaş la sat decât codaş la oraş. În ALDE unde avem o afiliere ideologică şi o prezenţă de lungă durată, reprezentăm ceva”.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că revine în Partidul Național Liberal. Președintele Senatului, care a plecat de la PNL după ruperea USL, a fost invitat să se înscrie în PNL Satu Mare de vicepreședintele filialei, Adrian Ștef, potrivit presei locale. Președintele filialei a anunțat însă că nu îl va primi în partid pe șeful Senatului, iar Crin Antonescu a spus că fostul său coleg de partid e „sluga PSD”.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat la Digi24 că a luat decizia de a se întoarce în PNL deoarece partidul este într-un „moment important”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button