ȘTIRI

Ce spune SIMONA HALEP despre accidentare și despre participarea sa la Roland Garros

„Sunt un pic accidentată la abdomen, astăzi voi merge să fac un RMN şi sper să nu fie nimic grav. Eu am făcut şi o ecografie la Roma şi nu e foarte grav. Tocmai de aceea m-am oprit la Roma pentru a putea să mă recuperez foarte bine şi să pot să joc la Roland Garros. Acum voi sta câteva zile, până luni când cred că o să încep să joc din nou. Dar nu voi face o pauză totală, o să fac antrenamente fizice”, a spus Halep, care a fost aşteptată de părinţi la sosirea la Bucureşti.

Ea a explicat că durerile la abdomen au apărut, vineri, în timpul partidei cu Ana Ivanovici, din sferturile de finală ale turneului de la Madrid. „Medicii mi-au spus să iau pauză câteva zile şi după aceea să reiau, pentru că nu e ceva foarte grav. Durerile au început în meciul cu Ana Ivanovici, le-am simţit la sfârşit. Am continuat totuşi la Madrid, dar la Roma n-am mai putut. Trebuie să ştii să îţi dozezi efortul şi să zici stop atunci când simţi dureri. Nu trebuie să te duci prosteşte şi să joci pentru că îţi poate fi mai rău pe termen lung. Oraşul Roma îmi place, mă bucur mereu când joc acolo. Este turneul unde am început să joc foarte bine, anul trecut. A trecut repede timpul, dar mă bucur că a trecut cu folos”, a precizat jucătoarea în vârstă de 22 de ani.

Simona Halep s-a retras de la turneul Premier 5 de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.120.000 de euro, din cauza unei probleme la muşchii abdominali, după ce s-a calificat, miercuri, în optimile de finală. Favorită numărul 4, Halep a trecut în turul doi de Madison Keys (SUA), poziţia 47 în clasamentul mondial, scor 5-7, 6-0, 6-1, după o oră şi 37 de minute de joc.

În optimi, Halep ar fi trebuit să joace cu spaniola Carla Suarez Navarro, favorită numărul 13 şi locul 14 WTA.

Halep va ocupa, începând de luni, locul 4 WTA.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button