Ce spune PSD despre fuziunea dintre PNL și PDL. Prima reacție

de:
29 mai 2014
0 Afișari
Ce spune PSD despre fuziunea dintre PNL și PDL. Prima reacție

Fuziunea PNL-PDL: „Unirea dreptei anti-PSD este proiectul lui Traian Băsescu despre care vorbește de cel puțin doi ani de zile, de la înființarea USL. Este o confirmare o dată în plus că mai vechii oameni ai lui Băsescu, cei din PDL, cu mai noii oameni ai lui Băsescu, cei din PNL, îi fac acestuia jocurile. O alianță anti-PSD înseamnă o renunțare a PNL la lupta cu Traian Băsescu. De acum încolo nu îi vom mai auzi pe liderii liberali spunând de tot răul pe care guvernarea PDL și Traian Băsescu l-au făcut românilor, îi vom auzi probabil spunând cât de răi suntem noi, cei din PSD”, a declarat Ivan pentru Agerpres.

El a adăugat că PSD le va spune românilor că promisiunile făcute în 2012 rămân valabile până la ultima virgulă. „Noi le spunem românilor că ne ținem de cuvânt, o parte am făcut, restul urmează să facem în perioada următoare și că nu renunțăm nici la lupta cu Traian Băsescu, dar nici la toate celelalte promisiuni pe care le-am făcut, cu sau fără liberali”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Ivan a mai declarat, miercuri, pentru Mediafax, că oferta PSD pentru PNL privind refacerea USL şi revenirea la guvernare rămâne deschisă până la Congresul extraordinar al liberalilor şi va expira dacă PNL va decide să meargă „pe mâna lui Băsescu”.

„Ne pregătim, mai aşteptăm Congresul. Este un moment important Congresul PNL să vedem dacă întregul partid susţine viziunea lui Crin Antonescu. Dacă în acest Congres să hotărăşte că merg pe mâna lui Traian Băsescu şi a PDL, foarte bine, nu va mai exista nicio altă ofertă din partea noastră. Până atunci, oferta rămâne deschisă”, a spus Ivan.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai susținut că în tabăra liberală „sunt foarte mulţi lideri locali, preşedinţi de CJ, consilieri judeţeni care vor refacerea USL şi regretă ieşirea de la guvernare”.

Cookies