Ce spune preşedintele Băsescu despre graţierea lui Gigi Becali

de:
13 mart. 2014
0 Afișari
Ce spune preşedintele Băsescu despre graţierea lui Gigi Becali

„Am înţeles că se plânge de tratamentul din închisoare. Va trebui să am o discuţie, în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel de sesizare. Dânsul cred că reclamă modul de funcţionare a Administraţie Penitenciarelor şi am obligaţia să văd de ce această administraţie nu funcţionează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns şi îl voi face public”, a spus Traian Băsescu.

Despre cererea lui George Becali de a fi graţiat, preşedintele Traian Băsescu a spus: „Gândesc profund”, informează Mediafax. 

CITEŞTE ŞI „N-am slăbit 19 kg. N-am paralizat încă” – Primul interviu cu Gigi Becali din închisoare. 

Preşedintele a comtinuat: „Serios, e un om într-o situaţie dificilă, iar eu sunt într-o situaţie şi mai dificilă, pentru că nu discutăm de o femeie cu patru copii acasă, nu discutăm despre o bătrână de 80 de ani care a mutat gardul. Vreau să mă înţelegeţi că nu este o decizie uşoară”.

Întrebat în legătură cu faptul că Becali s-a arătat încrezător că până de Paşti va fi acasă, Traian Băsescu a răspuns: „Toţi credem în câte ceva”.

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. 

Cookies