BAZAR

Ce spune Oprescu despre lipsa de bani de la RATB: Nu mai dau bani pe brice, ace şi popice

„Nu mai dau bani pe brice, ace şi popice”, a declarat primarul general al Capitalei Sorin Oprescu, la Antena 3, după ce directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Adrian Câmpurean şi-a dat recent demisia pe motiv că nu primeşte suficienţi bani.

„Asta e o ipocrizie. La RATB, în fiecare an, mi-au cerut creşterea participării Primăriei. Au cerut mereu mai mult cu 30 la sută. Nu am putut sa le dau pentru că nu am buget”, a afirmat Sorin Oprescu la Antena 3. Primarul general susţine însă că necesitatea majorării biletelor RATB „este o minciună”, ca să îşi acopere „ei” cheltuielile, argumentând că „veniturile RATB din bilete reprezintă 10%”.

Directorul general al RATB, Adrian Câmpurean, şi-a înaintat demisia din funcţie miercuri seară. „Am demisionat din funcţia de director general al RATB pentru că nu cred că se poate face management cu un buget cu 25% mai mic”, a explicat Câmpurean pentru B365.ro. 

Directorul general al RATB atrăgea atenția încă din luna mai de situaţia dezastruoasă în care se află Regia, bugetul RATB aprobat de CGMB fiind mic, iar Primăria condusă de Oprescu fiind restantă cu banii de investiţii.

„La minciunile astea gogonate eu le spun: eu le asigur motorina, flotila e întreagă, 200 de maşini sunt încă în garanţie. Restul sunt invenţii”, a conchis primarul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button