ARHIVA B365

Ce spune Iohannis despre protestul Antena 3 de la Cotroceni și despre reacția Jandarmeriei

Iohannis a fost întrebat, luni, la Realitatea Tv, cum comentează condamnarea lui Dan Voiculescu,pe de o parte, şi protestul Antenei 3 la Cotroceni, pe de altă parte, el menţionând: „Noi, liberalii, am spus de mult că nu comentăm deciziile instanţelor sau proceduri judiciare”.

„Plimbarea în jurul Palatului Cotroceni e o chestiune puţin diferită. Acolo a fost un protest neautorizat, ceea ce poate fi discutat dacă e bine sau rău, dacă oamenii au simţit că trebuie să-şi arate adeziunea sau protestul. Poate fi discutat”, a adăugta Iohannis.

El a arătat că nu e bine să se întâmple, însă, ceea ce s-a întâmplat duminică, şi anume că jurnaliştii au fost bruscaţi şi îmbrânciţi.

„Aici cred că autorităţile au greşit. Indiferent dacă o manifestare e autorizată sau nu, Jandarmeria e obligată să ia măsuri să fie ordine, să nu fie oameni bruscaţi împinşi, jigniţi. Acest lucru nu saa întâmplat. Aici cred că s-a greşit”, a spus Iohannis.

El a menţionat că Jandarmeria trebuia să fie prezentă la acest protest, având în vedere faptul că acesta a fost anunţat prin intermediul Antena 3.

„Jandarmenia trebuia să fie acolo, pentru că nu a fost greu de aflat că se întâmplă, a fost convocare prin televizor, toată lumea a ştiut ceva fi, trebuia să fie Jandarmeria acolo, să impună ordinea publică”, a mai spus Iohannis.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button