ARHIVA B365

Ce spune Gina Gogean despre bătăile de la antrenamente. Reacţie la dezvăluirile Mariei Olaru

Dezvăluirile Mariei Olaru au determinat-o pe Gina Gogean să reacţioneze pe pagina ei de Facebook:

„Urmaresc cu tristete si durere in suflet tot ceea ce se intampla in ultima perioada in gimnastica romaneasca… acea lume care, pe mine m-a format si realizat ca om, acea lume pe care eu am iubit-o si o iubesc, o lume care astazi este lovita din toate partile.

Pot sa va marturisesc ca in toata activitatea mea ca si sportiva nu am fost supusa niciodata unor atmosfere tensionate sau rele tratamente. Despre ce vorbim? Si am avut o impresionanta cariera competitionala!!!
Am format impreuna cu antrenorii o echipa bazata in special pe colaborare si respect reciproc, avand un singur Tel…… sa obtinem rezultate!!!

Sportul de inalta performanta implica rigurozitatile specifice disciplinei respective, insemnand sacrificii de ambele parti, dar care ni le-am asumat. Nu a fost nimeni obligat sa faca gimnastica, fiecare a fost liber sa aleaga ce doreste. Gimnastica este un sport frumos, care ne place tuturor, dar si sportul care necesita foarte multa munca, pana sa ajungi pe podium.

As dori sa nu se inteleaga, ca gimnastica inseamna doar ” sacrificiu” si sa stergem cu buretele tot ceea ce s-a realizat pana acum, cat si implicarea si contributia fiecaruia la obtinerea rezultatelor pentru Romania!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button