ARHIVA B365

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre victoria SIMONEI HALEP la TURNEUL WTA DIN DUBAI

„Dubai, pământ românesc. Uluitor de multi suporteri a avut Simona in tribuna. In entuziamul lor au strigat si cand nu trebuia. Cineva i-a strigat la un moment din tribuna, Simona, joci acasa!

Jocul Simonei este urmare a victorie pe muchiei de cutit cu Makarova. Trecand de acel hop, am vazut la Simona, stabilitatea psihica, luciditatea. Cu capul a castigat Simona atat meciul cu Pliskova cat si cu Makarova. Meciul s-ar fi putut termina mai repede daca nu era serviciul Simonei care a tradat-o. La serviciu apar periodic slabiciuni. In ultima instanta a decis psihicul, capul Simonei din nou rece, solid a reusit sa incheie intr-un tiebreak dificil.
Simona isi construieste punctele, la Pliskova nu am vazut nicio combinatie constructiva a punctului, jocul lui Pliskova nu este un joc elaborat, gandit, ci bazat pe inaltime si forta. Dincolo, Simona stie sa-si aseze mingile sa-si contruiasca pozitia din care sa atace. Deci, stie mai mult tenis si tehnic si tactic, utilizează minge inaltă, stie cand sa schimbe directie, are alt control si pe merit, Simona este campioana in Dubai.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, conform realitatea.net.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL WTA DE LA DUBAI, IN DOUA SETURI, CU TIEBREAK IN AL DOILEA SET!!! MECIUL A DURAT 1H 46′. SIMONA HALEP A FACUT 7 DUBLE GRESELI SI A REUSIT UN SINGUR AS! IN URMA CASTIGARII TURNEULUI WTA DE LA DUBAI, SIMONA HALEP REVINE PE LOCUL TREI IN CLASAMENTUL FEMININ AL TENISULUI. 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button