BAZAR

Ce spune Cozmin Gușă despre decizia CNA de a închide postul Guerrilla

„Ne așteptam la așa ceva, este și motivul pentru care am avertizat public că se va întâmpla așa ceva. Pentru noi n-a fost o supriză, este dureros. După episodul măsluirii audiențelor TV, în urma căreia Realitatea TV pierde sume de bani importante, după episodul managementului fraudulos a lui Sebastian Ghiță la Realitatea care nu a fost chestionat, după episodul în care doamna de la CNA și colegii dânsei nu pun în aplicare o decizie executorie prin care postul România TV ar trebui scos din grilă, făcând în acest fel jocul lui Sebastian Ghiță și al lui Victor Ponta, urmează și această decizie. 

Vom rămâne pe aceleași poziții inflexibile, nu suntem ca alte trusturi de presă care, îndestulate cu bugetele de publicitate de la Roșia Montană Gold Corporation sau cu amenințările din partea Guvernului lui Victor Ponta, înțeleg să cedeze și să nu facă presă corectă. Laura Georgescu, fostă angajată a premierului, va deveni și o fostă angajată a CNA la un moment dat și va lăsa în urmă lucruri deloc glorioase și lipsa de respect a noastră a tuturor, cu mine în frunte”, a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV. 

Cozmin Guşă, actionarul majoritar al Realitatea Media, sustine ca scoaterea la licitatie a licentelor Money Channel si Guerilla se desfasoara conform legii: “CNA se bazeaza pe cele doua articole, dar nu le interpreteaza corect”. Gusa face o analogie cu privatizarea CFR Marfa: “O societate in insolventa, conform planului de reorganizare ia niste decizii pe care judectorul sindic le aproba in baza legii. Daca cineva are ceva de comentat dintre institutiile statului sau institutii private, dupa decizia judecatorului sindic care este premergatoare deciziei administratorului judiciar pot sa spuna ceva similar cu Consiliul Concurentei in cazul CFR Marfa”.

“De fapt, problema este ca noi ne simtim haituiti de catre presedintele CNA, Laura Georgescu, care in mod evident in ultima perioada actioneaza voit impotriva noastra”, continua Cozmin Gusa, care afirma ca Realitatea Media a depus o plangere penala pe numele sefei CNA “care nu a pus in executie o decizie executorie a Justitiei referitoare la Romania TV si Sebastian Ghita decat pe jumatate, in conditiile in care cealalta jumatate prevedea ca postul RTV trebuie sa dispara din grila si sa fie inlocuit de catre un alt post propus de Realitatea Media, iar noi am propus postul Money Channel”.

Actionarul majoritar al Realitatea Media o ameninta pe Laura Georgescu cu o noua plangere penala: “Aceste discutii ca la gura sobei la CNA in care doamna Georgescu ne anunta ca face anchete personale, in care este interesata de ce vindem elicopterul Realitatea sau de ce jurnalistele se imbraca nu stiu cum, asadar aceasta atitudine a doamnei Georgescu ne pune pe noi in situatia sa-i monitorizam activitatea de acum inainte la sedinte si sa cugetam foarte atent daca-i mai facem o plangere penala, pentru ca dansa, in mod evident, ne poarta sambetele”. 
 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button