Ce spun bucureștenii despre decorațiunile de la Piața Norilor din Sectorul 4. „Preferam ceva mai puțin kitschos”

02 feb. 2023
11884 afișări
Ce spun bucureștenii despre decorațiunile de la Piața Norilor din Sectorul 4. „Preferam ceva mai puțin kitschos”
Sursa foto: Facebook

Au fost făcute publice imagini cu proiectul prin care Piața Norilor din Sectorul 4 va fi decorată. Internauții s-au distrat pe seama proiectului și au lăsat comentarii în care se amuză de „norii colorați” sau „gratiile” care vor fi montate pe fațada noii piețe.

Lucrările la Piața Norilor din Sectorul 4 sunt în plin efect în această perioadă. În prezent, autoritățile lucrează la fațada pieței și la decorațiile care se vor monta. Potrivit schițelor de proiect fațada va include modele de nori albi și colorați dar și reflectoare.

„Noutăți din #Sectorul4: se lucrează de zor pentru decorarea #PiataNorilor cu „norișori” colorați sau nu de 3-4 m lungime plus sigla #haicasepoate diametru doi metri la loc de cinste. Totul, asezonat cu multe reflectoare care vor sugera razele soarelui.”, a transmis pagina de Facebook Cartierul & Parcul Tineretului.

Ce spun bucureștenii despre decorațiunile de la Piața Norilor din Sectorul 4. „Preferam ceva mai puțin kitschos”

Bucureștenii nu au ezitat însă să se distreze și să ironizeze în comentarii proiectul. Cele mai mari critici au venit legat de paleta „bogată” de culori aleasă pentru acest proiect. „Nuuu, chiar mă miram că au construit ceva ce nu e în culori de grădiniță în sectorul 4”, „Cand vin cumpărători se cred ca in Gradinita”, „Mda. Totul e subiectiv, deci nu o sa zic ca e bine sau rau, dar sincer preferam ceva mai putin kitchios. Chiar speram sa avem si noi o piata moderna si eleganta, nu umpluta cu brizbrizuri ‘artistice’ si prostioare”.

Prin mulțimea de comentarii care întreabă când va fi gata Piața Norilor sunt persoane care condamnă faptul că piața și-a pierdut farmecul de altădată, și că „toți comercianții au fost alungați și așa va rămâne”.

Ar putea fi o imagine cu interior

CITEȘTE ȘI

Poliția Locală a amendat peste 40 de operatori economici din București. Amenzi de peste 120.000 de lei pentru că nu sortau deșeurile menajere

Bugetul Sectorului 2 pe 2023 a fost respins. Care a fost reacția primarului Radu Mihaiu

Bine te-am găsit la pompă, București! OMV Petrom raportează profit record în 2022: peste 10 miliarde de lei. Plus rezervă de cash de 13 miliarde

 

Cookies