Ce-și doresc femeile de Valentine’s Day?

09 feb. 2021
1229 Afișari
Ce-și doresc femeile de Valentine’s Day?
Oana Titică

Săptămâna asta luăm o pauză din a râde de politicieni. Am văzut că oricum se descurcă fără noi, așa că în timp ce așteptăm ca Nicușor și Clotilde să se bată din cauza câinilor fără stăpân de care oricum îi doare la bașcheți pe amândoi, ne putem ocupa cu lucruri mai importante, cum ar fi iminența zilei de 14 februarie.

Știu, veți ofta ‘Vai, Oana! Nu începe și tu cu această prostie de sărbătoare importată din America, care doar încurajează consumerismul! Plus că n-avem și noi Dragobetele nostru?’ etc. etc.

Sigur, am avut și eu niște ani de revoltă anti-Valentine’s, care cred că au coincis cu anii anti-Crăciun și, în mare anti-orice-festivitate care mi se părea trasă de păr și artificială. Acești ani s-au terminat cu ceva (mult) timp în urmă, când am realizat că orice sărbătoare, așa inventato-americană cum e ea, e un motiv de bucurie și că, de fapt, ar trebui să avem o sărbătoare în fiecare zi. Abia aștept să mă facă ăștia Conducătoarea Planetei, atunci să vedeți petreceri zilnice!!! Efectiv Vali Vijelie în Zanzibar va fi mic copil pe lângă noi. 

Dar până atunci, cât tot ne mai țin ăștia în case, iată câteva idei de cadouri de Valentine’s în pandemie, pentru bărbații fără inspirație și, de asemenea, pentru cei care încă nu au divorțat după un an de stat în casă TOT TIMPUL TOT TIMPUL cu aceeași persoană. Garantez că veți avea cât de cât succes.

Așadar, ce își doresc femeile de Valentine’s?

1. Prăjituri.

Nu există femeie în Univers care să nu își dorească prăjituri superbe. Așa că pe 14 februarie, îmbrăcați-vă frumos, luați consoarta la braț și mergeți la cofetărie. Dacă sunteți genul care încă nu iese la cofetărie fiindcă vă e teamă că vine acolo virusul și vă mușcă de fund, sunați și luați la pachet. Printre cofetăriile din București cu care veți avea succes de fiecare dată sunt: Zexe Braserie, Mara Mura, Grace Couture Cakes, Pastel Magic Cakes, Pain Plaisir. Pe lista scurtă personală au mai intrat recent Red Velvet de la Nedelya, Pavlova de la Sweetopia (ceva cofetărie nouă pe Decebal) și eclerurile de la Marriott.

2. Boscheți superbi.

Ne plac florile. Ne place să ne uităm la ele, să le mirosim, să le punem în vază, să le postăm pe Instagram și să ne uităm ore în șir la ele. Dacă sunteți mai neaplecați către partea estetică, cum sunt mulți domni, și nu știți cum ar trebui să arate un buchet, rugați florăreasa (sau florăresul, ca să fim politically correct) să vă ajute. Dacă vedeți că începe să bage mai mult de trei culori în boschetul de Valentine’s, rugați-l să se oprească și să o ia de la capăt.

3. Cărți.

Chiar și femeile care nu citesc apreciază cărțile, fiindcă a primi în dar o carte înseamnă că:

  • tu (iubitul/soțul) crezi că ea chiar citește, deși ea doar și-a făcut un turnuleț literar pe noptieră
  • astfel poate să posteze pe Instagram o fotografie romantică cu cartea + cană de cafea, cu captionul ‘weekend vibes’ (‘weekend vibes’ este traducerea în Instagrameză pentru ‘nici weekendul ăsta nu fac sex’)
4. Bijuterii.

Din alea adevărate.

5. Surpriză cu deplasare.

Faceți cum vă zic eu: în următoarele zile se sună la cazare pe litoral, se rezervă o cameră de hotel cu vedere la mare, apoi se contactează restaurantul (e.g. Pescăria lui Matei, aia de la Olimp sau diverse similare care sunt deschise tot timpul anului), se face rezervare, apoi vineri se anunță ‘atenție, dragostea mea, îmbracă-te și epilează-te că weekendul ăsta mergem la mare, ca să îți arăt ce n-ai văzut toată pandemia’)

Acestea ar fi esențialele. Dacă aveți nevoie de sfaturi suplimentare, știți unde mă găsiți.

MULTĂ BAFTĂ!!!! Chiar și ție, Nicușor!!!

Cookies