Ce secret ascunde Andreea Raicu: Defectul şters în Photoshop din revistele glossy

de:
26 apr. 2013
0 Afișari
Ce secret ascunde Andreea Raicu: Defectul şters în Photoshop din revistele glossy

Deşi are o siluetă de invidiat şi afişează adesea un look impecabil, Andreea Raicu are un defect fizic pe care încearcă să-l acopere cât mai mult cu putinţă, însă, de cele mai multe ori, doar Photoshop-ul o ajută. Cel mai mare coşmar al Andreei Raicu nu-l reprezintă pungile de sub ochi, care i-au adus de multe ori critici din partea publicaţiilor tabloide, ci negul din vârful nasului. Deşi vizibil, Andreea Raicu a reuşit, de cele mai multe ori, să păstreze relativ ascuns acest defect, folosind cantităţi mari de fond de ten sau pudră. Însă, oricât ar încerca diva să-l estompeze, negul poate fi observat cu uşurinţă de aproape, aşa cum s-a întâmplat şi la venirea lui Roberto Cavalli în România, eveniment la care a fost invitată să participe şi Andreea Raicu.

Cel mai mare ajutor al vedetei îl constituie însă programele de editare gen Photoshop, la care Andreea Raicu recurge aproape întotdeauna pentru a-şi ascunde negul din vârful nasului. Astfel, atât pe site-ul propriu, cât şi în numeroase tabloide sau reviste glossy, în care vedeta apare, negul din vârful nasului dispare ca prin minune.

Însă, în fotografiile neretuşate, acest defect apare mereu. Mai mult, când e fotografiată din anumite unghiuri ori în anumite combinaţii de lumini, acesta iese şi mai mult în evidenţă.

Cookies