ARHIVA B365

Ce se va întâmpla cu prețurile din magazinele LIDL. Anunțul făcut public de reprezentanții rețelei

Potrivit reprezentanților retailerului, compania a decis să lanseze o secţiune specială pe pagina de internet, unde să fie afişată lista de preţuri ale produselor disponibile permanent. 

Reprezenții LIDL susțin că toți românii vor găsi aceleași prețuri în magazinele din rețeaua retailerului, indiferent de magazinul în care se află, conform unui comunicat de presa remis B365.ro.

„Respectul pe care îl avem faţă de clienţii noştri se traduce şi printr-o politică unitară de preţuri. Aceasta din urmă îi asigură că fac oricând alegerea înţeleaptă, în orice magazin Lidl s-ar afla. Pentru a le veni în întâmpinare, vom lansa şi o secţiune specială a website-ului nostru, unde lista de preţuri ale produselor disponibile permanent la Lidl va fi actualizată zilnic. Consultând această listă, clienţii noştri se pot asigura că socoteala de acasă se potriveşte cu cea din orice magazin Lidl din România”, susține Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager, Lidl România.

Rețeaua Lidl numără, în Europa, peste 170.000 de angajați, aflându-se pe piața din 26 de țări. În acestea, Lidl deține peste 10.000 de magazine.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button