CONTRIBUTORS

Ce se mai întâmplă prin București și țară în timp ce Aleșii nu ne lasă să ne jucăm seara pe afară

Ce săptămână! Bucureștiul a rămas din nou fără apă caldă și căldură, am aflat că Nicușor Dan - din a cărui freză va decola în orice moment un stol de păsări - a salvat din nou o casă veche, iar Raed Arafat a dat jos 12kg într-un an și ceva, spre deosebire de cei care au stat la domiciliu în această perioadă. Spre deosebire de majoritatea dintre noi, domnul Arafat nu a mâncat de nervi tot frigiderul în fiecare noapte.

N-a fost o săptămână ușoară, așa că azi vom trece în revistă cele mai splendide titluri din presa și Facebook-ul ultimelor zile.

Ieșiți din frigider, copii, și haideți la joacă!

Deși majoritatea blocurilor din sectorul 2 și sectorul 3 sau devenit niște frigidere, iar apa caldă este mai sloi decât apa rece, Nicușor Dan tace mâlc pe subiect. În schimb, aflăm că s-a luptat vitejește să salveze o casă, apoi s-a gândit ‘dar ce facem cu copiii care sunt în vacanță???’. Așa că a anunțat că toți copiii care au nevoie de supraveghere sunt invitați la noile centre educaționale amenajate de Primărie prin oraș, unde vor beneficia de ‘jocuri creative, vizionarea de spectacole, lucru manual, exerciții de dezvoltare personală’, stârnind un val de critici în comentarii ‘cum adică ne invitați să ne ducem copiii să stea claie peste grămadă undeva, dar ei au interzis la școală?!?! WTF?’. Pentru un matematician cu gândire logică, aceasta probabil nu a fost cea mai bună zi a lui.

Strategia de consum pe cap de locuitor

Trecem la Andreea Moldovan, secretar de stat, care a declarat ‘este un moment, pentru noi toți, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte țări, magazinele se închid în mod obișnuit, făra pandemie, la ora șapte. Cred că este un moment în care să ne schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puțin, pentru că nu este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere’. Este foarte clar că doamna Andreea Moldovan nu a încercat niciodată să facă o prăjitură, altfel ar ști că asta presupune cel puțin 10 coborâri la magazinul din colț, fiindcă uiți pe rând praful de copt, smântâna pentru frișcă, ouăle, banii, țigările sau sticla de gin pe care trebuie să o bei când ți se desumfă pandișpanul. Și asta e într-o zi oarecare – de Sărbători nu mai vorbesc!

Negoițeasca săptămânii

Supărat că năzbâtiile lui de primar local sunt eclipsate de abominațiunile guvernului, Robert Negoiță, care încă nu a terminat Cea Mai Mare Parcare din Univers, a hotărât să arunce și el cu puțin caca în ventilator. Astfel, Robert a încercat o negoițească clasică de schimbare a bordurilor. Mai exact, le-a înlocuit pe cele puse cu mânuța lui acum trei ani, pentru că ‘cele vechi arată rău’. Din păcate, nimeni nu are timp de combinațiile lui Robert în această perioadă – că doar arde țara! – așa că scandalul a fost minim, dar sfatul nostru pentru Robert, dacă tot vrea să atragă atenția, data viitoare să lase bordurile vechi și să lipească peste ele postere cu Mădălina Ghenea, ca să ‘arate mai bine’. Și nici nu faci atâta zgomot!

Party-primarul

Uneori mi-e dor de PSD și de stilul lor de conducere, acest ‘furăm de stingem, dar măcar vă lăsăm în pace’. Pentru a demonstra că toată lumea este la capătul nervilor, un primar din Motru, județul Gorj, a făcut o petrecere cu alți cinci băieți plus niște lăutari. ‘Poliţişti din cadrul Poliţiei Motru s-au sesizat şi au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie a.c., şase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei şase bărbaţi, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecţie.’ Vă lămuresc eu, dragi polițiști – nu era nici o petrecere – dacă vă uitați atenți în toată țara, din când în când noaptea pe străzile din spatele blocurilor sunt grupuri de bărbați – ei nu fac petreceri, doar i-au dat soțiile afară din casă. Și neavând declarație ca să meargă la amante, stau și ascultă manele pe telefon. 

Totuși, nu e de la frig

La final, aflăm dintr-un articol preluat de pe Skynews că ‘Poluarea provoacă un număr tot mai mare de disfuncții erectile, un declin al fertilității și duce la nașterea tot mai multor băieței cu penisuri mici sau chiar minuscule.’ Urăm succes generațiilor viitoare de femei, care nu vor mai putea să audă scuza ‘đraga mea, e de la frig!!!’, atât de cunoscută Bucureștiului în iarna 2020-2021, când toată lumea a înghețat în apartamente. Suntem alături de voi.

Nota B365.ro Când sunteți nevoși, citiți-o pe Oana. Când sunteți ofticați, citiți-o pe Oana. Când vă e dor de minimum normal, citiți-o pe Oana. It works!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button