Ce se mai întâmplă pe șantierul de la Pasajul Suprateran A2 – Pallady. Pe aici vom intra în București când venim de la mare. Primăria S3: Va fi gata curând

25 ian. 2023
3244 Afișari
Ce se mai întâmplă pe șantierul de la Pasajul Suprateran A2 - Pallady. Pe aici vom intra în București când venim de la mare. Primăria S3: Va fi gata curând
Ce se mai întâmplă pe șantierul de la Pasajul Suprateran A2 - Pallady. Pe aici vom intra în București când venim de la mare. Primăria S3: Va fi gata curând | Sursă foto: Captură-YouTube: Alberto Costea Infrastructura Romania

Primăria Sectorului 3 a anunțat care este stadiul lucrărilor pentru Pasajul Suprateran de la A2. Administrația publică informează că acestea sunt în stadiu avansat.

Lucrările la Pasajul Suprateran A2 – Pallady sunt în stadiu avansat

Vremea bună de care am avut parte în București, în săptămânile trecute, a permis constructorilor să continue lucrările de la Pasajul Suprateran A2. Astfel că, construcția se află într-un stadiu avansat de execuție la acest moment, după cum informează Primăria Sectorului 3.

Calendaristic este iarna. Din fericire însă, vremea ne permite să continuăm lucrările în tot sectorul, transmite PS3.

De asemenea, administrația publică a anunțat că, dacă lucrările sunt continuate în același ritm, pasajul va putea fi dat în folosința în scurt timp. Iată imaginile ce au fost publicate pe pagina de Facebook a primăriei:

Te-ar mai putea interesa și: 

Pasajul trebuie terminat până în aprilie 2023

Lucrările pentru realizarea pasajului rutier suprateran de la ieșirea din București au fost începute în luna aprilie a anului 2022. Acesta este realizat la intersecția dintre Bulevardul Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale.

Cu toate că pasajul trebuie terminat până îl luna aprilie, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este optimist și susține că, dacă iarna va fi una blândă, acesta ar putea fi finalizat chiar mai devreme, adică în luna mai a anului 2023.

Valoare contractului pentru acest important obiectiv de investiții este de 38 de milioane de lei. Din această sumă, 17 milioane de lei au fost obținuți printr-o cerere de finanțare făcută prin Programul de Investiții Anghel Saligny.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 a anunțat că, lucrările la Pasajul Suprateran A2 sunt realizate de către o firma a administrației publice. Mai precis este vorba despre Algorithm Residential S3.

Cookies