Ce se întâmplă, de fapt, cu cele patru spitale care nu vor mai fi adminstrate de Primăria Sectorului 1. Reacție furibundă a lui Clotilde Armand DOCUMENTE

04 feb. 2021
120 Afișari
Ce se întâmplă, de fapt, cu cele patru spitale care nu vor mai fi adminstrate de Primăria Sectorului 1. Reacție furibundă a lui Clotilde Armand DOCUMENTE

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a avut o reacție furibundă după ce în mass media a apărut informația conform căreia a tăiat finanțarea a patru spitale.

Clotilde Armand a oferit noi informații despre cele patru spitale care nu vor mai fi adminstrate de Primăria Sectorului 1.

Edilul a precizat, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că informația conform căreia a tăiat finanțarea este falsă și că, de fapt, ele au trecut în administrarea Consiliului General al Municipiului București ca urmare a unei decizii a Curții de Conturi.

”Circulă de aseară (pe mai multe posturi de televiziune conduse de turnători sau fugari deveniți milionari după ce au jefuit Statul Român) o informație falsă despre ședința de Consiliu Local din Sectorul 1. Știu, a fost un adevărat festival al calomniei. Așa se întâmplă atunci când USL trăiește și ai curajul să te lupți cu el. Semn bun! Multă lume este revoltată auzind știrea cum că eu am tăiat finanțarea de la 4 spitale din București. Fals, fals, fals!

Nu s-a tăiat nimic. În ședința de ieri s-au trecut 4 spitale din administrarea Sectorului 1 în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Știți de ce? Pentru că există o decizie a Curții de Conturi care ne spune asta.

Și pentru cei care lansează aceste știri false în spațiul public le demonstrez cu legislația în față că sunt niște mincinoși:

– Consiliul Local al Sectorului 1 a hotărât în data de 29.10.2010 trecerea celor 4 spitale din administrarea Sectorului 1 în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Interesant, nu? În urmă cu 11 ani s-a hotărât asta…

– În Hotărârea de Guvern cu nr. 114/2010 privind organizarea și funcționarea Ministerului Sănătății scrie negru pe alb că aceste unități despre care unii au ales să mintă în spațiul public ”SUNT FINANȚATE INTEGRAL DE STAT”.

Iată o nouă dovadă că politicienii habar n-au despre legislație însă sunt specialiști în calomnii și lansează informații false.

Dar adevărul învinge mereu oricât s-ar strădui unii și alții să spună că nu e așa.

Oameni buni, nu a tăiat nimeni nici o finanțare. Când mai auziți așa ceva în spațiul public vă rog să le arătați asta”, este postarea edilului.

Clotilde Armand a reacționat și după amenințările cu moartea din Poliția Locală Sector 1.

 

 

Cookies